Skip to main content

H AHEPA HELLAS διοργανώνει Φιλανθρωπικό GALA για την ενίσχυση του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ

Θα πραγματοποιηθεί μεγάλο φιλανθρωπικό Gala – δείπνο την Παρασκευή 5 Μαΐου 2023 στο ξενοδοχείο HYATT

Η AHEPA HELLAS και τα τμήματα της στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας (Θεσσαλονίκης, Ωραιοκάστρου, Καλαμαριάς, Πυλαίας -Χορτιάτη & Κατερίνης) , στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού και κοινωνικού της έργου, αποφάσισε να αναλάβει την ανακαίνιση της «ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΜΕΘ ΤΗΣ Α’ ΠΡΧ» του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη, η οποία χρήζει άμεσης παρέμβασης, με σκοπό την έμπρακτα αισθητή παρουσία της οργάνωσης στην επίλυση προβλημάτων λειτουργικότητας.

Στην προσπάθεια συγκέντρωσης των απαραίτητων πόρων για την ολοκλήρωση του έργου αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί μεγάλο φιλανθρωπικό Gala – δείπνο την Παρασκευή 5 Μαΐου 2023, ώρα 20.30 στο ξενοδοχείο HYATT στη Θεσσαλονίκη.

Η πρόσκληση της εκδήλωσης αποτυπώνει το εικαστικό έργο «Θεσσαλονίκη» του Β. Σπεράντζα, το πρωτότυπο βρίσκεται στην Πινακοθήκη Θεσσαλονίκης. Το έργο αυτό ταιριάζει με τους σκοπούς μας και θα αποτελέσει αναμνηστικό για τον κάθε συμμετέχοντα εκτυπωμένο σε ακουαρέλα 25 Χ 20cm. Τα αντίτυπα του θα είναι μοναδικά και αριθμημένα. Η διάθεση του εικαστικού είναι ευγενική προσφορά του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Τουρισμού.

Η συμμετοχή στην φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση κρίνεται ως πράξη έμπρακτης αναγνώρισης του έργου που επιτελείται στο Νοσοκομείο, το οποίο έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, τόσο στην καθημερινή αντιμετώπιση δύσκολων περιστατικών, όσο και στην αντιμετώπιση της πανδημίας και των επιπτώσεων της.

Προσκλήσεις μπορεί να προμηθευτεί κανείς ηλεκτρονικά επισκεπτόμενος την ιστοσελίδα https://ahepahellas.org/