Skip to main content

ΓΣ Κύμης: Υλοποιήσαμε ένα μακρινό όνειρο απέναντι στον Άρη

Δεν είναι μικρό γεγονός για μια νεοφώτιστη ομάδα να αποκλείεται εκτός έδρας από τον πολύ δυνατό Άρη, αναφέρει η ανακοίνωση των Ευβοιωτών.

Ένα «μακρινό όνειρο» όπως το χαρακτηρίζουν σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν, εκπλήρωσαν χθες στον ΓΣ Κύμης με τη συμμετοχή της ομάδας στη «γιορτή του Αλεξανδρείου».

Αναλυτικά η ανακοίνωσε των Ευβοιωτών:

«Η πορεία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης SEAJETS στο φετινό Κύπελλο Ελλάδας ολοκληρώθηκε στην Φάση των 8, μετά την βαριά ήττα από τον Άρη στο Αλεξάνδρειο με σκορ 98-62. Μπορεί ο αποκλεισμός, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε, να αφήνει μια «πικρή» γεύση, αλλά σίγουρα μένει θετικό πρόσημο από την παρουσία της ομάδας του κόουτς Μπρατσιάκου στην δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της χώρας. Δεν είναι άλλωστε μικρό γεγονός για μια νεοφώτιστη ομάδα να φτάνει στα προημιτελικά του Κυπέλλου και να αποκλείεται τελικά εκτός έδρας από τον πολύ δυνατό Άρη. Μόνο και μόνο η παρουσία και η συμμετοχή σε αυτήν την γιορτή στο Αλεξάνδρειο αποτελούσε λίγο καιρό πριν μακρινό όνειρο, το οποίο τώρα υλοποιήθηκε.

Βέβαια, όλα αυτά πρέπει να μείνουν πίσω, αφού προέχει η επιστροφή στην πραγματικότητα, που δεν είναι άλλη από την πρεμιέρα της Basket League το προσεχές Σάββατο. Η Κύμη SEAJETS θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Λαύριο, σε ένα ματς που αμφότερες οι ομάδες επιθυμούν διακαώς την νίκη για να ξεκινήσουν με το «δεξί» το πρωτάθλημα».