Skip to main content

ΓΣ Ηρακλής σε Καγιούλη: Σύντομα θα παραλάβεις το δικόγραφο της έξωσης

Καλούμε τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ να κωφεύει σε ανακριβείς δηλώσεις μπροστινών και να παραβρεθεί αύριο μαζικά στη Μίκρα, τονίζει ο κυανόλευκος ΓΣ.

Άμεση ήταν η απάντηση του ΓΣ Ηρακλής στα όσα δήλωσε χθες ο Ελληνογερμανός μάνατζερ του Ηρακλή, Νίκος Καγιούλης στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο κυανόλευκος ΓΣ ξεκαθαρίζει ότι «έχουν ήδη ξεκινήσει οι νόμιμες διαδικασίες της έξωσης και πολύ σύντομα θα παραλάβει το δικόγραφο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΣ του Γηραιού:

«Με έκπληξη ακούσαμε τις δηλώσεις του κου Καγιούλη στα ερτζιανά της πόλης ότι δεν μπορεί να του γίνει έξωση από τις εγκαταστάσεις της Μίκρας γιατί έχει μισθωτήριο συμβόλαιο με τον Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗ.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας να ενημερώσουμε τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ ότι ο Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ υπέγραψε 20ετή σύμβαση αρχόμενη στις 31/10/2000 και λήγουσα στις 31/10/2020 με την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ με ΑΦΜ 094054143.

Όπως έγινε γνωστό η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ διαλύθηκε το 2012. Από τότε (με την ανοχή μας λαμβάνοντας δύο χρόνια τώρα ψεύτικες υποσχέσεις) στις εγκαταστάσεις μας λειτουργεί η ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908, με την οποία ουδεμία σύμβαση έχει υπογραφεί από μέρους μας.

Ενημερώνουμε λοιπόν τον manager – διαχειριστή-υποκατάστατο του κου Παπαθανασάκη ότι έχουν ξεκινήσει ήδη οι νόμιμες διαδικασίες της έξωσης και πολύ σύντομα θα παραλάβει το δικόγραφο.

Ενημερώνουμε επίσης τους γονείς των ακαδημιών του ποδοσφαίρου ότι από αύριο Παρασκευή 07/10/2016 κλείνουν οι εγκαταστάσεις στους Χορτατζήδες μέχρι ο κος Παπαθανασάκης και οι μπροστινοί του αποχωρήσουν οριστικά από την ομάδα.

Καλούμε λοιπόν όλο τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ να κωφεύει σε ανακριβείς δηλώσεις μπροστινών και να παραβρεθεί αύριο μαζικά στις 19.00 στη Μίκρα.

Υ.Γ. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΜΑΣ

Μετά τιμής

Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ»