Skip to main content

Και γραβιέρα στους αυτόματους πωλητές του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα

Η γραβιέρα, τουλάχιστον 6μηνης ωρίμανσης γίνεται αποκλειστικά από φρέσκο αγελαδινό γάλα των παραγωγών του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα.

Γραβιέρα σε δύο κωδικούς (κομμάτι και τριμμένη) βρίσκεται από σήμερα Δευτέρα 16 Μαΐου στους Αυτόματους Πωλητές του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα, διευρύνοντας έτσι ακόμα περισσότερο την γκάμα των τυποποιημένων προϊόντων που παράγονται από το φρέσκο γάλα του Συνεταιρισμού.

Η γραβιέρα, τουλάχιστον 6μηνης ωρίμανσης γίνεται αποκλειστικά από φρέσκο αγελαδινό γάλα των παραγωγών του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα στη Θεσσαλία και τη Μακεδονία και πωλείται  στην ανταγωνιστική τιμή των 3 ευρώ για τη συσκευασία των 250 γραμμαρίων (κομμάτι) και 2,5 ευρώ για τη συσκευασία των 180 γραμμαρίων (τριμμένη). Η γραβιέρα του Συνεταιρισμού ακολουθεί τα υψηλά χαρακτηριστικά ποιότητας που έχει υιοθετήσει ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα, αλλά και τα στάνταρ ασφαλείας με την πιστοποίηση της διαδικασίας ISO 22000.

Τα νέα προϊόντα του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα κατατάσσονται στην κατηγορία των σκληρών τυριών, είναι χαρακτηριστικά για την γευστικότητα τους, την οποία εξασφαλίζει η χρήση του φρέσκου υψηλής ποιότητας γάλακτος του Συνεταιρισμού ως πρώτη ύλη. Τα λιπαρά τους δεν διαφοροποιούνται από τα συνηθισμένα για το προϊόν (περίπου 27%).

Η γραβιέρα διατίθεται στα καταστήματα του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα στη Λάρισα τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα.