Skip to main content

Γονείς στρατιωτικού: Κάθε στιγμή είναι ένας αιώνας (vid)

«Πρέπει να οπλιστούμε με ψυχριαμία και υπομονή για να είμαστε δυνατοί απέναντι στα παιδιά», είπαν οι γονείς του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη

Ώρες αγωνίας περνούν οι γονείς του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη, ο οποίος είναι φυλακισμένος στην Αδριανούπολη, μαζί με τον υπολοχαγό Άγγελο Μητρετώδη.

«Η αγωνία μας είναι ανείπωτη, κάθε στιγμή είναι ένας αιώνας» είπε στην εκπομπή Αυτοψία στον Alpha ο πατέρας του λοχία Κούκλατζη.

«Πρέπει να οπλιστούμε με ψυχριαμία και υπομονή για να είμαστε δυνατοί απέναντι στα παιδιά» συμπλήρωσε.

Από την πλευρά της η μητέρα του λοχία, μιλώντας στην εκπομπή είπε χαρακτηριστικά: «Προσεύχομαι και παρακαλώ το Θεό για να επιστρέψουν και τα δύο παιδιά».

«Ονειρεύομαι τη στιγμή που θα περάσει τα σύνορα της Ελλάδας» πρόσθεσε ενώ σχολίαζοντας αυτό που της είπε κάποιος για το φωτεινό σπίτι της είπε ότι «για μένα το σπίτι μου είναι σκοτεινό γιατί μου λείπει ο Δημήτρης, θέλω να γυρίσει και ο Άγγελος».

«Θέλω να γύρσει όχι σήμερα και αύριο, τώρα αν είναι δυνατόν» ξέσπασε η μητέρα του Δημήτρη Κούκλατζη ενώ απευθυνόμενη στις Τουρκάλες μάνες που στέλνουν τα παιδιά τους στο μέτωπο του πολέμου είπε ότι «πιστεύω ότι με καταλαβαίνουν για το πόσο δύσκολο είναι να είναι αιχμάλωτο το παιδί σου σε καιρό ειρήνης».