Skip to main content

Γλίτωσε την ήττα αλλά πέταξε βαθμούς με Καμπανιακό στη Δράμα ο Ηρακλής

Οι κυανόλευκοι δεν μπήκαν καλά στο πρώτο ημίχρονο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δεχθούν δύο γκολ από την ομάδα της Χαλάστρας, αλλά πέτυχαν την ολική επαναφορά στο δεύτερο μέρος

«Το μη χείρον βέλτιστον» είναι η φράση που αποτυπώνει το αποτέλεσμα του Ηρακλή με τον Καμπανιακό που διεξήχθη στη Δράμα για την 23η αγωνιστική λόγω των κανονισμών της Super League 2.

Οι κυανόλευκοι δεν μπήκαν καλά στο πρώτο ημίχρονο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δεχθούν δύο γκολ από την ομάδα της Χαλάστρας.

Στο 23' ο Γαρύφαλλος με σουτ από τα 40 μέτρα πέτυχε ένα φοβερό γκολ ανοίγοντας το σκορ, ενώ λίγο πριν ξεπεραστεί το σοκ για τον Γηραιό, οι φιλοξενούμενοι σκόραραν και πάλι, στο 31', όταν ο Τότσκα, πρώην παίχτης των τυπικά γηπεδούχων, βγήκε στην κόντρα και νίκησε τον Παλαβράκη.

Στο 58' ο Κούστα ανατράπηκε εντός περιοχής παίρνοντας το πέναλτι που εκτέλεσε ένα λεπτό αργότερα ο Βιτλής, μειώνοντας σε 1-2.

Η ισοφάρισε ήρθε στο 75' όταν ο μοναδικός μέχρι τότε σκόρερ και αρχηγός του Ηρακλή Βασίλης Βιτλής έβγαλε μια σέντρα με τον Κωστόπουλο να παίρνει την κεφαλιά και να φέρνει το ματς στα ίσια.

Το 2-2 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με αποτέλεσμα ο Ηρακλής να χάσει σημαντικό έδαφος στην κούρσα για τα πλέι οφ της Super League 2.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής (Π. Αμανατίδης): Παλαβράκης, Βιτλής, Πατράλης, Κωστόπουλος, Τσαγκαλίδης (86′ Κωστίκα), Αρόγιο (46′ Κούστα), Εμπό, Κουντουριώτης (46′ Νεοφυτίδης), Σιούτας (86′ Χειρίτραντας), Γκερμούς, Σπυρίδης (78′ Τόρες).

Καμπανιακός (Γ. Αμανατίδης): Γιακουμής, Λαγωνίδης, Γιουκούδης (78′ Μυστακίδης), Σαρβανίδης, Μανιός (78′ Πόζογλου), Προσκυνητόπουλος, Μπούσης, Φροσύνης, Γαρύφαλλος (85′ λ.τ Πολύζος), Παπακωνσταντίνου (66′ Ν. Καθάριος), Τότσκα (66′ Έππας).

Διαιτητής: Συντόρης (Θεσπρωτίας)
Βοηθοί: Τζιώτζιος (Θράκης), Τσικλιτάρη (Πιερίας)
Κίτρινες: Κωστόπουλος – Γαρύφαλλος, Μπούσης, Γιουκούδης, Προσκυνητόπουλος