Skip to main content

Γλυνιαδάκης: Να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε κόντρα στον Παναθηναϊκό

«Χαίρομαι που ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του ΠΑΟΚ και βρέθηκαν οικογένειες και ακαδημίες στο Παλατάκι», δήλωσε ο σέντερ των «ασπρόμαυρων»

Για την «ημέρα ΠΑΟΚ» αλλά και για την αυριανή αναμέτρηση του «Δικεφάλου» κόντρα στον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης.

Aναλυτικά τα όσα έγραψε ο σέντερ των «ασπρόμαυρων»:

«Γεια σας και πάλι,

Το τελευταίο παιχνίδι με τον Κόροιβο ήταν ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου για την ομάδα της Αμαλιάδας καθώς ζητούσε μια νίκη στα τελευταία δυο παιχνίδια για να σωθεί. Εμείς πήραμε τη νίκη καθώς ήμασταν μπροστά σε όλο το παιχνίδι και ακόμα κι όταν ο Κόροιβος πίεσε σε όλο το γήπεδο εμείς ήμασταν συγκεντρωμένοι και δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα.

Χαίρομαι που ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του ΠΑΟΚ και βρέθηκαν οικογένειες και ακαδημίες στο Παλατάκι. Είναι χαρά για το μπάσκετ και τον αθλητή να παίζει μπροστά σε αυτό το κοινό και πραγματικά θα ήθελα να γίνουν κι άλλες δράσεις, αν είναι δυνατόν και σε κάθε παιχνίδι, για να τους έχουμε κοντά μας κάθε φορά.

Αύριο είναι ο τελευταίος αγώνας της κανονικής περιόδου απέναντι στον Παναθηναϊκό. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας παρόλα αυτά ο πρώτος μας στόχος είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί για όσα περισσότερα λεπτά μπορούμε μέσα στο παρκέ και να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε από αυτό τον αγώνα.

Φυσικά θα παίζουμε ενώ γνωρίζουμε τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων αλλά αυτό εμάς δεν θα μας επηρεάσει καθόλου. Θα μπούμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί από μια ομάδα που είναι στην τετράδα της Ευρωλίγκα.

Τα πλέι oφ θα ξεκινήσουν για εμάς από την ώρα που θα τελειώσει αυτό το παιχνίδι. Δεν το σκεφτόμαστε από τώρα, το μόνο που έχουμε στο μυαλό μας είναι να είμαστε σοβαροί και ανταγωνιστικοί και από εκεί και πέρα όταν θα τελειώσει ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία.

Είναι η τελευταία φορά που τα λέμε πριν το Πάσχα για αυτό θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση με υγεία και με τις οικογένειες και τους σημαντικούς ανθρώπους τους κοντά».