Skip to main content

Γκος: Να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και να πάρουμε τη νίκη (video)

O Αμερικανός γκαρντ του «Δικεφάλου» υπογράμμισε πως στόχος της ομάδας είναι να ελέγξει το επιθετικό ριμπάουντ ώστε να έχει πιθανότητες για να κερδίσει

Στην κρισιμότητα της αυριανής συνάντησης του ΠΑΟΚ με τη Λούντβιγκσμπουργκ, σε ό,τι αφορά στην προσπάθεια που κάνουν οι «ασπρόμαυροι» για πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League, καθώς και στο κλειδί της νίκης αναφέρθηκε σε σημερινές του δηλώσεις ο Φιλ Γκος.

Ο Αμερικανός γκαρντ του «Δικέφαλου» είπε για τον αγώνα με τους Γερμανούς, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του BCL: «Είναι ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για εμάς αν θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Είναι μια ομάδα με μεγάλα αθλητικά προσόντα. Το πιο κρίσιμο κομμάτι είναι να ελέγξουμε το επιθετικό ριμπάουντ. Να μην τους αφήσουμε να πάρουμε ριμπάουντ για να έχουμε πιθανότητες».

Και πρόσθεσε: «Έχω παίξει μερικές φορές με την Λούντβιγκσμπουργκ στο EuroCup. Είναι σκληρή ομάδα που παίζει καλή άμυνα. Έτσι, όμως, είναι η διοργάνωση. Αν θέλουμε να προχωρήσουμε, θα πρέπει να αντεπεξέλθουμε. Να παίξουμε σκληρά και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ. Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να κερδίσουμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Μας κέρδισαν στη Γερμανία με μεγάλη διαφορά και τώρα πρέπει να πάρουμε τη δική μας... εκδίκηση».

Για τη δική του παρουσία στον ΠΑΟΚ, ως νεοφερμένος, δήλωσε: «Ακόμα δεν έχω μάθει 100% τα συστήματα της ομάδας, αλλά είμαι σε καλή κατάσταση. Έχω δουλέψει όλο το καλοκαίρι. Ψάχνω να βρω ρυθμό, δεν έχω ακόμα αγωνιστικό ρυθμό. Μου αρέσει η ατμόσφαιρα στη Θεσσαλονίκη. Στην ομάδα πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για να πάμε καλά και στο πρωτάθλημα»

Όσο για την ήττα της Λούντβιγκσμπουργκ από την Μπάγερν Μονάχου στο τελευταίο παιχνίδι της για το γερμανικό πρωτάθλημα, τόνισε ο Γκος: «Αυτό δεν μου λέει κάτι. Το Champions League είναι διαφορετικό από το γερμανικό πρωτάθλημα, όπως και από το ελληνικό. Στο τέλος της ημέρας, αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να παλέψεις για να κερδίσεις. Είναι σημαντικό παιχνίδι για εμάς».