Skip to main content

Γκιρτζίκης για Γραμμένο:Τόσο πολύ με φοβάται; Αφού είμαι αποτυχημένος!

Ο Γραμμένος είναι πλήρως συντεταγμένος με όσους επιθυμούν την καθολική καταβαράθρωση του αθλήματος, τόνισε ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

Επίθεση στον υποψήφιο για τις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΟ, τον Οκτώβρη, Βαγγέλη Γραμμένο εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιώργος Γκιρτζίκης αναφορικά με τη δήλωση του πρώτου πως «ο Γκιρτζίκης απέτυχε παταγωδώς σε όλα τα ζητήματα».

Μάλιστα ο κ. Γκιρτζίκης δεν σταματά εκεί καθώς στοχοποιεί τον κ. Γραμμένο τονίζοντας πως «είναι πλήρως συντεταγμένος με όσους επιθυμούν την καθολική καταβαράθρωση του αθλήματος».

Αναλυτικά η τοποθέτηση του προέδρου της ΕΠΟ:

«Ο κ. Γραμμένος, που ευαγγελίζεται την ενότητα και την πρόοδο του ποδοσφαίρου ως υποψήφιος για τη θέση του προέδρου της Ομοσπονδίας, με την πολλοστή προσωπική επίθεση εναντίον μου, απλώς απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι πλήρως συνταγμένος με όσους επιθυμούν την καθολική καταβαράθρωση του αθλήματος και τον έλεγχό του από πρόσωπα εκτός ποδοσφαιρικής οικογένειας. Είναι τόσο πανομοιότυπη η γραπτή του δήλωση με όσες αντίστοιχες δηλώσεις ή γραπτές ανακοινώσεις έχουν κατά καιρούς εκδώσει πρόσωπα εκτός ποδοσφαίρου προκειμένου να με κατηγορήσουν, που δεν αντέχει ούτε απλής ανάγνωσης έως το τέλος. Ο τόσο προβλέψιμος ακόμη και στις προσωπικές εναντίον μου επιθέσεις κ. Γραμμένος αντί να ασχολείται με αυτό που ο ίδιος διαλαλεί, δήθεν, ότι θέλει να πετύχει, τη ενότητα και την πρόοδο του ποδοσφαίρου, ενώ γνωρίζει πως δεν θα είμαι υποψήφιος, όχι γιατί το επέλεξα, αλλά γιατί μου… επιβλήθηκε με τις γνωστές διαδικασίες, εξακολουθεί να ασχολείται μαζί μου. Τόσο πολύ με φοβάται; Αφού είμαι αποτυχημένος σε ΟΛΑ».