Skip to main content

Γκιουλέκας: Τρία χρόνια η κυβέρνηση έχει ρημάξει τον τόπο στους φόρους

Έχει εξαντληθεί η φοροδοτική ικανότητα των Ελλήνων πολιτών, σημείωσε ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας.

Τρία χρόνια η κυβέρνηση έχει ρημάξει τον τόπο στους φόρους, αναφέρει ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Με τις συνεχείς κωλοτούμπες της σημερινής κυβέρνησης φτάνουμε να αγνοούμε ποιο είναι το ψέμα και ποια η αλήθεια. Οι κυβερνώντες θριαμβολογούν και μιλούν για έξοδο από το μνημόνιο. Ποια έξοδο και από ποιο μνημόνιο; Το 3ο μνημόνιο που αυτοί φέρανε; Και όταν έρχεται το 4ο μνημόνιο που, ήδη, ο Αλέξης Τσίπρας και οι σύντροφοί του έχουν ψηφίσει και για περίοδο που υπερβαίνει την δική τους θητεία;», διερωτήθηκε ο κ. Γκιουλέκας και πρόσθεσε:

«Και το χειρότερο είναι ότι αυτή η κυβέρνηση ήλθε στην εξουσία επικαλούμενη τα "δεινά" του ελληνικού λαού και υποσχόμενη ότι θα τους απαλλάξει από αυτά...».

«Ξεκινήσαμε να συζητάμε τον προϋπολογισμό του 2018 και με το καλημέρα της νέας χρονιάς δεν θα πάρουν ΕΚΑΣ 140.000 συνταξιούχοι. Δεν μπορεί να συνεχιστεί η εξοντωτική φορολογία. Έχει εξαντληθεί η φοροδοτική ικανότητα των Ελλήνων πολιτών», κατέληξε ο κ. Γκιουλέκας.