Skip to main content

Γκαγκαλούδης: Ήταν η πιο γρήγορη ανανέωση της καριέρας μου

«Δεν υπήρχε κάτι άλλο στο μυαλό μου από το να μείνω στην ομάδα, ήταν πολύ εύκολο το deal», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αρχηγός του μπασκετικού «Γηραιού»

Για την επέκταση της συνεργασίας του με τον Ηρακλή μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis», ο Γιάννης Γκαγκαλούδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο αρχηγός του μπασκετικού «Γηραιού»:

Για την ανανέωσή του με τον Ηρακλή: «Ήταν η πιο γρήγορη ανανέωση της καριέρας μου. Είναι αμοιβαία τα συναισθήματα. Νιώθω κομμάτι της ομάδας, εισέπραξα τεράστια αγάπη από τον κόσμο, έτσι όπως ξεκίνησε κιόλας αυτή η σχέση. Οι στιγμές που έζησα φέτος ήταν αξέχαστες. Οπότε δεν υπήρχε κάτι άλλο στο μυαλό μου από το να μείνω στην ομάδα. Αφού υπήρχε από την ομάδα η ίδια διάθεση, ήταν πολύ εύκολο το deal».

Για την σχέση του με την ποδοσφαιρική ομάδα: «Όσοι έζησαν τη φετινή ομάδα ξέρουν ότι όχι μόνο εγώ, αλλά όλη η ομάδα είχαμε πολύ στενή σχέση με το ποδόσφαιρο. Καταλυτική συμβολή σε αυτό είχε ο γιατρός Μανώλογλου που ήταν γιατρός και στα δύο τμήματα. Αυτός μας έφερε πιο κοντά».

Για τους στόχους του τη νέα χρονιά: «Ακόμη δεν ξέρουμε σε ποια κατηγορία θα παίζουμε. Όταν οι άνθρωποι του ελληνικού μπάσκετ αποφασίσουν, θα μπορέσουμε να μιλήσουμε για στόχους».