Skip to main content

Γιορτή... τίτλου στην Τούμπα για τον ΠΑΟΚ και τώρα... ΟΑΚΑ (video)

Ο Δικέφαλος δεν είχε κανένα πρόβλημα να επικρατήσει του υποβιβασμένου Πλατανιά (3-0), με τον Πρίγιοβιτς να σκοράρει δις - Αποθέωση από τον κόσμο

Εύκολα, απλά, διαδικαστικά, με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς να πετυχαίνει δύο τέρματα, ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Πλατανιά σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα στην Τούμπα, αλλά φάνηκε ότι είχε το μυαλό του στον επερχόμενο τελικό του ΟΑΚΑ, κόντρα στην ΑΕΚ. Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αποθεώθηκαν από τον κόσμο της ομάδας πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το ματς με τους Κρητικούς, με το σύνθημα «Να 'τοι, να 'τοι, οι πρωταθλητές», να δονεί το γήπεδο.

Ήταν ένας αγώνας που τον νικητή τον γνώριζαν σχεδόν όλοι εξ αρχής. Και αυτό φάνηκε άμεσα, με τους παίκτες ΠΑΟΚ να μπαίνουν με το γκάζι πατημένο και να καταφέρνουν στο 15’ να έχουν πετύχει ήδη δύο γκολ. Πέλκας (9’) και Πρίγιοβιτς (15’) ευστόχησαν και έδειξαν ότι οι διαθέσεις τους ήταν πραγματικά πολύ άγριες.

Ωστόσο ο ρυθμός στη συνέχεια δεν ήταν ανάλογως και το σκορ κόλλησε στο 2-0, με τους παίκτες του Λουτσέσκου να έχουν χαλαρώσει και να είναι αναποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που δημιούργησαν μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Ίδια ήταν η εικόνα και στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου με τον ΠΑΟΚ να μην απειλείται καθόλου, να διατηρεί τη μπάλα στην κατοχή του, αλλά να αδυνατεί να απειλήσει στον βαθμό που θα ήθελε ο… Πρίγιοβιτς. Και αυτό γιατί υπήρχε πρόβλημα στην τελική πάσα.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε τελικά με 3-0 με τον Πρίγιοβιτς να σκοράρει στιςε καθυστερήσεις με κεφαλιά (93’), έκανε το 18 στα 18 στην Τούμπα με δύο από τις ήττες του φέτος να έχουν έρθει από τις... δικαστικές αίθουσες, γεγονός που του στέρησε, εξάλλου, το πρωτάθλημα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι παίκτες του Δικεφάλου, σε πολύ όμορφες εικόνες, παρέα με τα παιδιά τους, έκαναν έναν άτυπο γύρο θριάμβου στις κερκίδες της Τούμπας, από την οποία αποθεώθηκαν.

Δείτε εδώ τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης και εδώ την παρακάμερα του αγώνα

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Μιχόγεβιτς, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Σάκοφ (Λημνιός 74΄), Πέλκας (Ελ Καντουρί 50΄), Μπίσεσβαρ, Μακ (Κάμπος 62΄), Πρίγιοβιτς

Πλατανιάς (Παπανικολάου): Κλιάγιτς, Βάντερσον, Καρυπίδης, Ντικαμονά, Ουές, Ντουαλά, Μαλσά, Ζίκο, Ενσικουλού (Σινγκ 68΄), Κασάλιτσα, Ουντότζι