Skip to main content

Γιώργος Τσίπρας: Έμαθα από την τηλεόραση την απόφαση Κασσελάκη για κομματική πειθαρχία για τα ομόφυλα ζευγάρια

«Το θέμα της κομματικής πειθαρχείας το άκουσα από την τηλεόραση οπότε δεν έχω να σας πω κατι», ανέφερε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ

Ενοχλημένος εμφανίστηκε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας, από την ανακοίνωση Κασσελάκη για επιβολή κομματικής πειθαρχίας στον ΣΥΡΙΖΑ για να υπερψηφίσει τη ρύθμιση Μητσοτάκη για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Θα το ψηφίζαμε όλοι και όλες. Το θέμα της κομματικής πειθαρχείας το άκουσα από την τηλεόραση οπότε δεν έχω να σας πω κατι», ήταν η αρχική απάντησή του όταν κλήθηκε στο KONTRA να τοποθετηθεί επί της ανακοίνωσης Κασσελάκη. Όταν, δε, ρωτήθηκε εκ νέου «σας ξενίζει;» απάντησε «προφανώς» για να διευκρινίσει ότι «προφανώς δεν ήμουν ο μόνος που το άκουσα από την τηλεόραση».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιφύλαξε και νέο «καρφί» για τη στάση Κασσελάκη με αφορμή τις πληροφορίες ότι υπήρχαν διαφωνίες για τη στάση του κόμματος μετά την απόφαση Μητσοτάκη να μην επιβάλει κομματική πειθαρχία στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας όσον αφορά τη ρύθμιση για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Δεν υπάρχουν δύο γραμμές αλλά δεν έγινε μεγάλη συζήτηση για να συμμετέχω και να έχουμε άποψη. Είναι ένα ένά ζήτημα που απασχολεί την κοινωνία. Υπάρχουν προβληματισμοί και ειδικά όσον αφορά την τακτική της κυβέρνησης με την αποχή. Έχω τη γνώμη ότι δεν πρέπει να διευκολύνουμε τη ΝΔ» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσίπρας.

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Τσίπρας: