Skip to main content

Γιώργος Σαββίδης: Δική σας η μπανανία, θα λογοδοτήσουν οι συκοφάντες

Το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, για τη στήριξή του στο πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη

Στην αντεπίθεση πέρασε ο υιός του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος, μετά τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί από τη χθεσινή εισβολή του πατέρα του και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, στο μεγάλο παιχνίδι με την ΑΕΚ που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Το στέλεχος του «Δικεφάλου» απάντησε αναφερόμενος στις επιθέσεις που έχουν γίνει σε παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και απειλές που έχουν δεχθεί στελέχη της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και μέλη της οικογένειάς του.

Το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάνει λόγο για ποδοσφαιρική «μπανανία», ενώ δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, για τη στήριξή του στο πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη.

«Δική σας είναι αυτή η μπανανία, δικό σας αυτό το έκτρωμα. Εσείς το συντηρείτε και χαίρεστε για αυτό, γιατί ζείτε από αυτό. Για όσους έχουν επιλεκτική μνήμη θα μας πει κανείς τι απέγιναν οι καταγγελίες για απειλές προέδρου, τύπου: "Θα σε πνίξω με το κασκόλ. Θα σε τινάξω στον αέρα". Οι καταγγελίες για ξυλοδαρμό παικτών στο “λατρεμένο” μας γήπεδο, οι καταγγελίες για επιθέσεις σε δημοσιογράφους στο ίδιο γήπεδο;», αναφέρει αρχικά και, μεταξύ άλλων, προσθέτει:

«Οι επιθέσεις σε δημοσιογράφους οι οποίοι τολμούν να καταγράψουν την αλήθεια; Οι μαφιόζικες επιθέσεις σε παίκτες επειδή τυγχάνει να είναι αντίπαλοι μας την επόμενη αγωνιστική; Οι επιστολές με σφαίρες και οι εμπρησμοί σπιτιών σε προέδρους της ΚΕΔ και της ΕΠΟ».

Σε υστερόγραφά του, μάλιστα, καταφέρεται εναντίον των «επαγγελματιών συκοφαντών» για «δήθεν απειλές του πατέρα μου», τονίζοντας πως «θα λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη με εκείνους που απειλούν στελέχη της ΠΑΕ και άλλα μέλη της οικογένειας μου».

Καταλήγοντας, δε, ευχαριστεί τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τη στήριξη στο πρόσωπο του πατέρα μου. «Μάλλον αυτή τη στιγμή θα είναι το μαύρο πρόβατο εκεί κάτω!», σχολιάζει.