Skip to main content

Γυμναστική: Εκπληκτικός ο Λευτέρης Πετρούνιας με 15.833 βαθμούς (vid)

O πρωταθλητής Ευρώπης και κόσμου ξεκίνησε με μια εξαιρετική εμφάνιση στους κρίκους την προσπάθειά του στους Ολυμπιακούς του Ρίο.

Με μια εξαιρετική εμφάνιση στους κρίκους, που του έδωσε 15.833 βαθμούς, ξεκίνησε ο πρωταθλητής Ευρώπης και κόσμου, Λευτέρης Πετρούνιας, την προσπάθειά του στο 1ο γκρουπ των προκριματικών της ενόργανης γυμναστικής των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο.

Παρ' ότι ο προκριματικός βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και τα αποτελέσματα θα οριστικοποιηθούν τη νύχτα, η πετυχημένη εμφάνιση του 26χρονου Έλληνα πρωταθλητή, η οποία του δίνει μεγάλο προβάδισμα για πρόκριση στην τελική οκτάδα του οργάνου, φαίνεται και από το γεγονός ότι είναι 1ος μέχρι στιγμής σε άσκηση με συντελεστή δυσκολίας 6,80 και ξεπέρασε κατά 0,300 β. τον Βραζιλιάνο μεγάλο αντίπαλό του στους κρίκους και Ολυμπιονίκη του Λονδίνου, Αρτούρ Ζανέτι, ο οποίος στα προκριματικά βαθμολογήθηκε με 15,533 σε άσκηση με συντελεστή δυσκολίας 6,70.

Εκτός τελικού ο Μάρας

Εκτός τελικού στο μονόζυγο ο Βλάσης Μάρας, καθώς στον προκριματικό της ενόργανης γυμναστικής των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο βαθμολογήθηκε με 14.200 βαθμούς, που τον αφήνει εκτός τελικής οκτάδας.

Δείτε την προσπάθειά του Λευτέρη Πετρούνια: