Skip to main content

Γιγαντο-οθόνη έξω από την Τούμπα για το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Οι οπαδοί του Δικεφάλου κάνουν λόγο για το «μεγαλύτερο αθλητικό σκάνδαλο όλων των εποχών» αλλά και για «μαφία που λυμαίνεται τον ελληνικό αθλητισμό»

Γιγαντο-οθόνη έξω από το γήπεδο της Τούμπας θα στήσουν αύριο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση των Συνδέσμων Φίλων ΠΑΟΚ αναφέρει ότι, αν τελικά γίνει ο αγώνας χωρίς την παρουσία των φιλάθλων του Δικεφάλου, τότε θα στηθεί μία γιγαντο-οθόνη έξω από το γήπεδο της Τούμπας για να παρακολουθήσουν όλοι οι φίλοι της ομάδας μαζί τον αγώνα.

Μάλιστα, οι οπαδοί του Δικεφάλου κάνουν λόγο για το «μεγαλύτερο αθλητικό σκάνδαλο όλων των εποχών» αλλά και για «μαφία που λυμαίνεται τον ελληνικό αθλητισμό» και καλεί τον κόσμο του ΠΑΟΚ να παρευρεθεί αύριο στις 14:00 στο συλλαλητήριο που ξεκινά από την Αριστοτέλους και καταλήγει στο γήπεδο της Τούμπας.

«Σαν ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ πιστεύουμε πως έστω και τελευταία στιγμή θα βγει η απόφαση, θα δικαιωθούμε και το ματς θα γίνει με κόσμο. Σε κάθε περίπτωση το ματς θα το παρακολουθήσουμε όλοι μαζί σε γιγαντοοθόνη που θα στηθεί έξω από το γήπεδο προκειμένου έστω και από εκεί με τη φωνή μας να σπρώξουμε την ομάδα στη σημαντικότερη νίκη των τελευταίων χρόνων και να τη φέρουμε μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.