Skip to main content

Γιατρός «φάντασμα»: Πληρώνεται από το ΑΠΘ, «κουράρει»... στο εξωτερικό

Πανεπιστημιακός γιατρός του ΑΧΕΠΑ πληρώνεται τα δύο τελευταία χρόνια από το Αριστοτέλειο, κι ας μην έχει... πατήσει στο ΑΧΕΠΑ το συγκεκριμένο διάστημα

Πανεπιστημιακός γιατρός του ΑΧΕΠΑ βρίσκεται σε αργομισθία τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ φαίνεται να εξασκεί την Ιατρική στο εξωτερικό! Όπως τόνισε σήμερα ο διοικητής του νοσοκομείου, Παναγιώτης Παντελιάδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus FM, ο συγκεκριμένος γιατρός βρίσκεται ακόμη στη μισθοδοσία του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), ωστόσο έχει να... εμφανιστεί περίπου δύο χρόνια στο ΑΧΕΠΑ.

Κατά τον κ. Παντελιάδη, κινήσεις για να ξεκαθαρίσει η υπόθεση έχουν γίνει τόσο από το πανεπιστήμιο και τον προηγούμενο ακόμη πρύτανη όσο και από τη Δικαιοσύνη.

Εντούτοις, όπως εξήγησε ο ίδιος, το θέμα καθυστερεί καθώς δεν υπάρχει απόφαση της Δικαιοσύνης. «Εκκρεμεί ενώπιον του ανωτάτου συμβουλίου καθηγητών ΑΕΙ στον Άρειο Πάγο. Ο Άρειος Πάγος και το Συμβούλιο της Επικρατείας πρέπει να πάρει τις τελικές αποφάσεις», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Παντελιάδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιατρός «φάντασμα» βρίσκεται στο εξωτερικό, και λαμβάνει ακόμη το μισθό του από το ΑΠΘ, αφού δεν υπάρχει δικαστική απόφαση.