Skip to main content

«Παρέλαση» Κύπριων και Ελλαδιτών δικηγόρων στη Λευκωσία

Ετοιμάζονται να «βγουν» στον αέρα οι αδειοδοτήσεις των εταιριών για το ηλεκτρονικό στοίχημα και το επενδυτικό ενδιαφέρον είναι μεγάλο.

«Παρέλαση» Κυπρίων και Ελλαδιτών δικηγόρων, σημειώθηκε κανονικά πριν από μερικά 24ωρα στην Λευκωσία, σε ημερίδα που διοργάνωσε η κυπριακή Εθνική Αρχή Στοιχημάτων. Ως γνωστόν, εκεί ετοιμάζονται να «βγουν» στον αέρα οι αδειοδοτήσεις των εταιριών για το ηλεκτρονικό στοίχημα και το επενδυτικό ενδιαφέρον είναι μεγάλο.

«Ηταν όλοι τους με ένα κινητό τηλέφωνο στο χέρι και έπαιρναν ...γραμμή για το τι να ρωτήσουν για λογαριασμό των εταιρειών που εκπροσωπούσαν», έλεγε στη Voria.gr αυτόπτης μάρτυρας (δικηγόρος κι αυτός, βεβαίως!). Ανάλογες τέτοιες ημερίδες, θα γίνουν και άλλες, όπως πληροφορούμαστε. Και το ενδιαφέρον για συμμετοχή είναι κάτι παραπάνω από μεγάλο.

Οι συνήθως καλά ενημερωμένες πηγές της Voria.gr από τη Λευκωσία, μάλιστα, μεταδίδουν ότι δεν προέρχεται μόνο από Ελλάδα και Κύπρο, αλλά και από Βρετανία, αλλά και τρίτες χώρες, με μεγαλύτερη ή μικρότερη παράδοση στον τζόγο...