Skip to main content

Γιαννάκης: Παλεύουμε και θα βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας (video)

H ιστορία της ομάδας μας δεν σταματά, συνεχίζεται. Ακόμα κι αν παίξεις καλά φέτος, πρέπει να το κάνεις και την επόμενη χρονιά.

Τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του Άρη παρά την ήττα τους από την Αβελίνο αναγνώρισε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του «Αυτοκράτορα»:

«Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο για τους διαιτητές. Από αύριο θα συνεχίσουμε να κάνουμε προπόνηση για να δουλέψουμε στις αδυναμίες μας, δεν ξέρω τι θα κάνουν αυτοί. Συγχαρητήρια στην Αβελίνο, έπαιξε καλά, έβαλε κρίσιμα σουτ. Εμείς προσπαθήσαμε σε όλο το παιχνίδι, χωρίς να έχουμε όλους τους παίκτες μας στη διάθεσή, τους ασκήσαμε πίεση. Καλή συνέχεια στην Αβελίνο, η οποία παλεύει για να κερδίσει το ιταλικό πρωτάθλημα».

Για το ενδεχόμενο πρόκρισης στο FIBA Europe Cup αν ο Άρης κερδίσει την Οστάνδη είπε: «Ναι, είναι ένα παιχνίδι, μπορεί να συμβεί. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε πράγματα από παιχνίδια σαν αυτό. Η ιστορία της ομάδας μας δεν σταματά, συνεχίζεται. Ακόμα κι αν παίξεις καλά φέτος, πρέπει να το κάνεις και την επόμενη χρονιά. Πρέπει να χτίσεις έναν οργανισμό, που θα έχει δυνατότητες να φτάσει στο επίπεδο που θες. Όλες οι ομάδες πρέπει να σκέφτονται έτσι. Ξέρω ότι η Αβελίνο τα τελευταία χρόνια έχει ξοδέψει κάποια χρήματα για να πετύχει κάτι. Εύχομαι τα καλύτερα. Δεν έχουμε τις ίδιες δυνατότητες, αλλά παλεύουμε, θέλουμε να μάθουμε στους νέους παίκτες μας να παίζουν έξυπνα και δυνατά».

Από τη μεριά του, ο φόργουορντ των «κιτρινόμαυρων» Μπράις Ντουβιέ επεσήμανε:

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, παλέψαμε για την ανατροπή, ήμασταν κοντά στο σκορ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά έκαναν ένα σερί στο τέλος. Έβαλαν κάποια σπουδαία σουτ, μας πλήγωσαν πολύ τα πολλά επιθετικά τους ριμπάουντ».