Skip to main content

Γιαννάκης: Να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι στο νέο BCL

Ο «Δράκος» παράλληλα υπογράμμισε μετά την κλήρωση πως το επίπεδο της διοργάνωσης θα είναι ανώτερο σε σχέση με την περσινή σεζόν

Την πεποίθησή του πως ο Άρης θα προετοιμαστεί ώστε να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν καλύτερος γίνεται στις αναμετρήσεις του Basketball Champions League εξέφρασε ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Ο «Δράκος» παράλληλα υπογράμμισε μετά την κλήρωση πως το επίπεδο της διοργάνωσης θα είναι ανώτερο σε σχέση με την περσινή σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο νέος προπονητής του «Αυτοκράτορα»:

«Πιστεύω ότι το επίπεδο της διοργάνωσης θα είναι ανώτερο σε σχέση με πέρυσι και πως θα συμμετάσχουμε σε ένα δυνατό τουρνουά. Σίγουρα θα μάθουμε αργότερα πιο πολλά στοιχεία για τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε, όμως μπορούμε να πούμε ότι κάποιες απ’ αυτές είναι σημαντικά μεγέθη. Άλλες έπαιξαν στην Ευρωλίγκα, όπως η Ζιέλονα Γκόρα, άλλες έχουν επενδύσει αρκετά χρήματα τα τελευταία χρόνια, όπως η Νίμπουργκ και άλλες έχουν μία συνεπή παρουσία στην Ευρώπη», τόνισε ο προπονητής του Άρη και συνέχισε:

«Εμείς από την πλευρά μας θα ετοιμάσουμε την ομάδα για να παίξει καλό μπάσκετ και στόχος μας είναι να δώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια σε υψηλό επίπεδο. Σίγουρα είναι νωρίς για να πούμε κάτι περισσότερο ή να αναλύσουμε τους αντιπάλους μας, όπως επίσης είναι νωρίς για να πούμε κάτι και για τη δική μας ομάδα. Θα ετοιμαστούμε για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι».