Skip to main content

Γιαννάκης: Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε έναν δυνατό αγώνα

Ο βοηθός προπονητή του Άρη υπογράμμισε πως ο «Αυτοκράτορας» πρέπει να δώσει τον καλύτερό του εαυτό ώστε να κερδίσει αύριο τον ΓΣΛ Φάρο

Για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση του Άρη εναντίον του ΓΣΛ Φάρου στη Λάρισα μίλησε ο Δημήτρης Γιαννάκης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο βοηθός προπονητή και γιος του Παναγιώτη Γιαννάκη:

«Ο Γυμναστικός Λάρισας Φάρος είναι μια ομάδα που παίζει γρήγορα, έχει αλλάξει όλους τους ξένους παίκτες του σε σχέση με τον αγώνα του πρώτου γύρου στην έδρα μας. Θα θέλει σίγουρα να ανοίξει το παιχνίδι και να δώσει έναν γρήγορο ρυθμό. Είναι μια ομάδα που στηρίζεται στην ατομική ικανότητα των ξένων παικτών αλλά και στην εμπειρία και το ταλέντο των Ελλήνων. Έχει αμυντικές αδυναμίες, τις οποίες θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε. Έχουν ισχυρό κίνητρο γιατί αγωνίζονται κόντρα στον Άρη αλλά και επειδή θέλουν να πετύχουν μια νίκη, που θα ισοδυναμεί με μεγάλο βήμα για την παραμονή τους στην κατηγορία. Αυτό σημαίνει όμως ότι θα έχουν επιπλέον πίεση και άγχος. Έχουν κάνει μια προσθήκη με την έλευση του Στιβ Μπαρτ ο οποίος γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα.

Εμείς έχουμε μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς αγωνιστική δράση, αν εξαιρέσουμε την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, που ήταν η μόνη σε διάστημα ενός μήνα. Από κει και πέρα προέκυψαν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών μέσα στην εβδομάδα, αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι να παίξουμε έναν δυνατό αγώνα. Είναι ένα παιχνίδι, το οποίο θέλουμε πολύ να κερδίσουμε και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να φύγουμε νικητές από τη Λάρισα».