Skip to main content

Γιαννάκης: Δεν μπορώ να πιστέψω πως καταφέραμε να χάσουμε (video)

«Τα παιδιά χρειάζονται βοήθεια, χάσαμε το παιχνίδι μόνοι μας καθώς δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε τη νευρικότητα», δήλωσε ο «Δράκος»

Απογοητευμένος από τον τρόπο με τον οποίο ηττήθηκε ο Άρης από τον Κόροιβο Αμαλιάδας εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου, ο Παναγιώτης Γιαννάκης που στάθηκε παράλληλα στη νευρικότητα που είχαν οι παίκτες του «Αυτοκράτορα».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων»:

«Αισθάνομαι πολύ άσχημα, δεν μπορώ να πιστέψω πως καταφέραμε να χάσουμε ένα παιχνίδι, στο οποίο πήραμε τόσα επιθετικά ριμπάουντ. Η νευρικότητα ήταν διάχυτη στην ομάδα. Δεχθήκαμε αρκετά εύκολα drive και δεν καταφέραμε να έχουμε ηρεμία και καθαρό μυαλό, να κάνουμε τα πράγματα που ζητούσαμε. Όταν έφτασε το παιχνίδι στο τέλος, χάσαμε δύο σουτ, όπου θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει κάποιο απ’ αυτό. Αισθάνομαι πολύ άσχημα γι’ αυτή την ήττα. Το μόνο που απομένει είναι να δουλέψουμε πολύ σκληρά, τα παιδιά χρειάζονται βοήθεια, θα προσπαθήσουμε να τους την δώσουμε. Συγχαρητήρια στον Κόροιβο, αλλά σήμερα ήταν ένα παιχνίδι, το οποίο το χάσαμε εμείς, κυρίως γιατί δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε την νευρικότητα που είχαμε».

Για τη μελλοντική διαχείριση της κατάστασης, απάντησε: «Όταν μετά από μία νευρικότητα δεν παθαίνεις τίποτα, πολλές φορές το ξεχνάς. Αλλά τη σημερινή ήττα θα τη θυμόμαστε και θα είμαστε πιο έτοιμοι όλοι, για να ανταπεξέλθουμε σε ανάλογη κατάσταση. Οι άνθρωποι που δουλεύουν στον αθλητισμό πρέπει να ζούνε με αυτήν την πίεση. Να μπορούν να διαχειρίζονται μία-μία την κατοχή. Υπάρχουν μέρες που το μαθαίνεις με τον καλό και με τον άσχημο τρόπο».