Skip to main content

Για το θέμα των χρεών συζήτησαν ΓΣ Ηρακλής - Βασιλειάδης

Οι επικεφαλής του ''κυανόλευκου'' ΓΣ πραγματοποίησαν συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού θέτοντας επί τάπητος όλα τα κρίσιμα ζητήματα του Ερασιτέχνη

Για το θέμα των χρεών του Ηρακλή συζήτησαν μεταξύ άλλων οι διοικούντες του ''κυανόλευκου'' ΓΣ σε συνάντηση που πραγματοποίησαν με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο ΓΣ του ''Γηραιού'':

"Συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη είχαν σήμερα (14/11) εκπρόσωποι της προσωρινής διοίκησης του ΓΣ Ηρακλής, στο περιθώριο της επίσκεψης του τελευταίου στο Καυτανζόγλειο, προκειμένου να επιθεωρήσει τα έργα που έγιναν πρόσφατα στο Στάδιο, αλλά και σε άλλους αθλητικούς χώρους της πόλης.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, τέθηκαν επί τάπητος όλα τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τον Ερασιτέχνη Ηρακλή, με πρώτο και κύριο φυσικά, αυτό των χρεών που δημιουργήθηκαν από συγκεκριμένα πρόσωπα και κρατούν δέσμιο τον σύλλογο εδώ και πολλά χρόνια.

Από την πλευρά του ο υφυπουργός Αθλητισμού, φάνηκε να αναγνωρίζει τις θετικές προσπάθειες και τα βήματα προόδου που έγιναν το τελευταίο διάστημα από την προσωρινή διοίκηση του ΓΣ Ηρακλής και δεσμεύτηκε να επανεξετάσει σύντομα όλα τα ζητήματα που αφορούν τον «κυανόλευκο» σύλλογο".