Skip to main content

Για το γόητρο και με πολύ κόσμο κόντρα στη Σάλκε απόψε ο ΠΑΟΚ

Η μεγάλη σε εύρος νίκη των Γερμανών και η σαφής αγωνιστική ανωτερότητά τους, δεν αφήνει παρά μηδαμινές πιθανότητες πρόκρισης στον Δικέφαλο

Να πάρει ό,τι το δυνατόν καλύτερο, είτε αυτό θα είναι μία καλή εμφάνιση που θα συνοδευθεί με ισοπαλία είτε μία νίκη γοήτρου, θα επιχειρήσει απόψε (19:00) ο ΠΑΟΚ στη «Veltins Arena», στον επαναληπτικό του 0-3 της Τούμπας με τη Σάλκε, στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Εuropa League.

Η μεγάλη σε εύρος νίκη των Γερμανών και η σαφής αγωνιστική ανωτερότητά τους απέναντι στον Δικέφαλο, δεν αφήνει παρά μηδαμινές πιθανότητες για πρόκριση στους «ασπρόμαυρους».

Παρά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, οι φίλοι του Δικεφάλου δεν πτοήθηκαν και ταξίδεψαν μαζικά στο Γκελζενκίρχεν, για άλλο ένα «ευρωπαϊκό ταξίδι» της ομάδας τους. Η παρουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ στη «Veltins Arena» αναμένεται εντυπωσιακή, καθώς υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 5.500 Έλληνες θα δώσουν το «παρών» στις κερκίδες. Όσο παράδοξο κι αν ακούγεται, επίσημα ο Δικέφαλος επέστρεψε στους Γερμανούς μόλις 150 εισιτήρια που είχαν μείνει αδιάθετα από την εξέδρα των φιλοξενούμενων.

Αυτό που έχει συμβεί, τουλάχιστον σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από ό,τι όλοι περίμεναν, είναι ότι σε χέρια φίλων του ΠΑΟΚ έχουν φτάσει εισιτήρια σε άλλες κερκίδες του γηπέδου της Σάλκε, γεγονός που, όπως είναι φυσικό, προκαλεί πονοκεφάλους και στους διοργανωτές, αλλά και στην αστυνομία.

Οι πρόχειροι υπολογισμοί κάνουν λόγο για 1.500 Ελληνες, πολλοί από τους οποίους είναι μόνιμοι κάτοικοι Γερμανίας, που έχουν διάσπαρτα εισιτήρια, κάποιοι μάλιστα πολύ κοντά στην εξέδρα των οργανωμένων της Σάλκε και ήδη έχουν ξεκινήσει συζητήσεις ανάμεσα στους ανθρώπους των δύο ομάδων για το πού θα τοποθετηθούν, προκειμένου να μη συμβεί το παραμικρό.

Η συνύπαρξη οπαδών του ΠΑΟΚ με αυτούς της γερμανικής ομάδας μπορεί να τινάξει στον αέρα όλο τον σχεδιασμό των μέτρων που έχει πάρει η αστυνομία, τα οποία πάντως θα είναι ιδιαίτερα αυστηρά και ήδη μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Σάλκε έχει γίνει γνωστό το τηλεφωνικό νούμερο της αστυνομίας, αλλά και οι σελίδες στα social media, όπου μπορούν να απευθύνονται όσοι αντιμετωπίσουν προβλήματα.