Skip to main content

Για τις ώρες διάθεσης των εισιτηρίων του τελικού ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα παραμείνουν την Τετάρτη (03.05) ανοιχτά μέχρι τις 21:00 και την Πέμπτη (04.05) θα εξυπηρετούν από τις 09:00 μέχρι 12:00

Tο ωράριο λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας για τους δικαιούχους των εισιτηρίων του τελικού Κυπέλλου Ελλάδoς κόντρα στην ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου (06.05, 20:30) ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:

«Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα παραμείνουν την Τετάρτη (03.05) ανοιχτά μέχρι τις 21:00 και την Πέμπτη (04.05) θα εξυπηρετούν από τις 09:00 μέχρι τις 12:00.

Υπενθυμίζουμε ότι λόγω του πολύ περιορισμένου αριθμού, τα εισιτήρια θα διατεθούν στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP (συμπεριλαμβανομένων των κατόχων σουίτας), στους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας στη Θύρα 1 (εξαιρούνται παιδικά, χορηγικά), στις ανάγκες του ποδοσφαιρικού τμήματος, στους Σ.Φ. ΠΑΟΚ και στους χορηγούς.

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

Σύμφωνα με τις οδηγίες της αστυνομίας, θα γίνει αυστηρός έλεγχος και η επίδειξη ταυτότητας θα είναι απαραίτητη κατά την είσοδο στο γήπεδο, ενώ θα απαγορευθεί η είσοδος σε οποιονδήποτε φέρει εισιτήριο που δεν αναγράφονται τα δικά του πραγματικά στοιχεία και είναι αναντίστοιχα με της ταυτότητάς του».