Skip to main content

Για καφέ με νέους στην Αριστοτέλους ο Κυριάκος (videos)

Το έργο Τσίπρα, ότι ξαφνικά φόρεσε το κοστούμι των επενδύσεων, κράτησε πολύ λίγο, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, κουβεντιάζοντας με μέλη της Νεολαίας της ΝΔ

Για καφέ στην πλατεία Αριστοτέλους, μαζί με μέλη της Νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας της Θεσσαλονίκης, βρίσκεται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, αφού καταχειροκροτήθηκε, ασπάστηκε την αδερφή του και βουλευτή του κόμματος, Ντόρα Μπακογιάννη, που βρίσκοταν ήδη στο καφέ-μπαρ Ολύμπιον, κάθισε και συνομίλησε με νέους για θέματα της επικαιρότητας, όπως, για παράδειγμα, το ζήτημα με την επένδυση για εξόρυξη χρυσού στη Χαλκιδική. «Το έργο του Τσίπρα, ότι ξαφνικά φόρεσε το κοστούμι των επενδύσεων, κράτησε πολύ λίγο», είπε αρχικά ο ίδιος.

«Ούτε ξέρει ούτε μπορεί και, πιστεύω, ούτε θέλει, κατά βάθος, διότι οι άνθρωποι, τελικά, δεν αλλάζουν, όσο κι αν πιστεύουμε κυνικά ότι κάποιος μπορεί να μεταμορφώνεται ανάλογα με τις περιστάσεις των καιρών», πρόσθεσε με νόημα και συνέχισε: «Εγώ πιστεύω στους πολιτικούς που έχουν έναν πυρήνα αξιών και τον υπακούουν και οι πολιτικές τους απορρέουν από αυτήν την πίστη. Εγώ δεν ανακάλυψα χθες την ιδιωτική πρωτοβουλία και τις ιδιωτικές επενδύσεις».

Η χώρα διασύρθηκε για να πουλήσουν νταϊλίκια, σχολίασε, ακόμη, ενώ αμφισβήτησε την αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης, ειδικά μετά τις πρόσφατες πυρκαγιές και τη ρύπανση στο Σαρωνικό Κόλπο.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Μητσοτάκης χαιρέτησε, μεταξύ άλλων, τους βουλευτές της ΝΔ, Κώστα Γκιουλέκα και Σταύρο Καλαφάτη.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της ΝΔ έχει ήδη επισκεφθεί σήμερα την Τεχνόπολη και το νοσοκομείο Παπαγεωργίου, στο πλαίσιο της παρουσίας του στην πόλη για την 82η ΔΕΘ.