Skip to main content

Για έβδομη ημέρα χωρίς αστικά λεωφορεία η Θεσσαλονίκη

Η επίσχεση εργασίας θα συνεχιστεί σίγουρα μέχρι και αύριο - Οι εργαζόμενοι διεκδικούν τα δεδουλευμένα δύο μηνών και το δώρο του Πάσχα.

Ακινητοποιημένα παραμένουν για έβδομη συνεχόμενη ημέρα τα αστικά λεωφορεία η Θεσσαλονίκη καθώς οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ συνεχίζουν μέχρι και τη Δευτέρα την επίσχεση εργασίας.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Εργαζομένων την Παρασκευή, «η αδιαφορία και αδράνεια των υπευθύνων για εξεύρεση λύσης, μας αναγκάζει σε συνέχιση των κινητοποιήσεών μας». 

«Δυστυχώς με δηλώσεις και υποσχέσεις, ούτε φιάλη γάλα αγοράζεις για τα παιδιά σου», καταλήγει η ανακοίνωση των εργαζομένων, οι οποίοι διεκδικούν την καταβολή των δεδουλευμένων δύο μηνών και του δώρου Πάσχα.

Εξάλλου, όπως τόνισε στη Voria.gr ο πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων, Δημήτρης Τσερμενίδης, σε περίπτωση που υπάρχει μία κίνηση καλής θέλησης για την καταβολή των δεδουλευμένων -έστω με την πληρωμή ενός μισθού- το Συνδικάτο θα συνεδριάσει εκ νέου αύριο για να αποφασίσει την περαιτέρω στάση των εργαζομένων.