Skip to main content

Για διασυρμό της χώρας κατηγορεί τον Παπανδρέου ο Σαμαράς

Φραστική επίθεση στον Γ. Παπανδρέου για την πρόθεσή του να συσταθεί εξεταστική επιτροπή για την Οικονομία, η οποία θα καλύπτει μόνο την περίοδο 2007-2009, εξαπέλυσε ο Α. Σαμαράς, κάνοντας λόγο για δια
«»Φραστική επίθεση στον Γιώργο Παπανδρέου για την πρόθεσή του να συσταθεί εξεταστική επιτροπή για την Οικονομία, η οποία θα καλύπτει μόνο την περίοδο 2007-2009, εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς, κάνοντας λόγο για διασυρμό της χώρας.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, ο Γ. Παπανδρέου πιστεύει ότι το να διασύρει κανείς τη χώρα του και να λέει όλους τους Έλληνες διεφθαρμένους είναι πολιτική αρετή. «Το κόμμα του, όμως, το προστατεύει με το να εξαιρεί την περίοδο Σημίτη, αλλά και τη σημερινή. Με τον τρόπο αυτόν, όμως, διασύρει και την πατρίδα του και το κόμμα του», σημείωσε.

«Η ΝΔ θα ψάξει και θα φέρει στο φως όλα τα στοιχεία όσων διέσυραν την οικονομία και συνέβαλαν στη σημερινή κατάσταση, που έχει οδηγήσει τα νέα παιδιά στην ανεργία, τα μαγαζιά να κλείνουν ένα ένα αλλά και στην εθνική κατάθλιψη», ανέφερε ο κ. Σαμαράς, επισημαίνοντας πως θα φέρει στο φως όλα τα στοιχεία, έτσι ώστε «να δώσει και πάλι το διαβατήριο ελπίδας για τα νέα παιδιά και τους πολίτες».