Skip to main content

Για δεύτερη θητεία ο Κυριάκος Λουφάκης πρόεδρος του ΣΕΒΕ

Η θητεία της νέας Διοίκησης του ΣΕΒΕ, με πρόεδρο τον Δρ Κυριάκο Λουφάκη, είναι διετής και θα διαρκέσει μέχρι τον Μάιο του 2018.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Λουφάκης Χημικά, Κυριάκος Λουφάκης εξελέγη ομόφωνα για δεύτερη θητεία πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για τη συγκρότηση σε σώμα που πραγματοποιήθηκε χθες.

 

Η θητεία της νέας Διοίκησης του ΣΕΒΕ, όπως ορίζει το  καταστατικό του Συνδέσμου, είναι διετής και θα διαρκέσει μέχρι τον Μάιο του 2018.
 
Η νέα Διοικητική Επιτροπή του ΣΕΒΕ έχει ως εξής:

Πρόεδρος

Λουφάκης Κυριάκος

ΛΟΥΦΑΚΗΣ ΧΗΜΙΚΑ ΑΒΕΕ

Α’ Αντιπρόεδρος

Βούλης Γεδεών

ΒΟΥΛΗΣ ΓΕΔΕΩΝ & ΣΙΑ ΟΕ

Β΄Αντιπρόεδρος

Σαμαράς Μενέλαος

Γ. ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΒΕΕ   

Γενικός Γραμματέας

Τζιρίτης Αθανάσιος

ISOMAT ΑΕ

Οικονομικός Επόπτης   

Χασάπης Παναγιώτης

ΑΝΤΙΣΕΛ-ΑΦΟΙ Α. ΣΕΛΙΔΗ ΑΕ

Έφορος

Δούφος Αλέξανδρος

LOGISMOS-ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΕ

Μέλoς

Αποστολίδης Αλέξανδρος

ΚΟΛΟΡΑ ΑΕ

Μέλος

Καραβασίλης Δημήτρης

DK CONSULTANTS

Μέλoς

Κολιός Χρήστος

ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΛΙΟΥ ΑΒΕΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΒΕ θα συνεχίσει «την προσπάθειά του για την ενίσχυση της ελληνικής παραγωγής και της εξωστρέφειας, σε συνδυασμό με τη βελτίωση της ρευστότητας των επιχειρήσεων και των υποδομών μεταφορών/logistics που είναι απολύτως αναγκαία για την ανάπτυξη της χώρας και θα πρέπει να επιταχυνθεί άμεσα».

Παράλληλα ο ΣΕΒΕ, όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του, «θα εντείνει την προσπάθειά του, σε μια ιδιαίτερα αρνητική συγκυρία για την χώρα και τις επιχειρήσεις της, για στήριξη των μελών του στην αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων τους και στην παροχή πρακτικών εργαλείων για την αύξηση της διεθνούς ανταγωνιστικότητάς τους και την αναβάθμιση του ανθρώπινου δυναμικού τους μέσα από εξειδικευμένη και πιστοποιημένη εκπαίδευση/κατάρτιση, αξιοποιώντας στο μέγιστο δυνατό βαθμό το Ινστιτούτο Εξαγωγικών Ερευνών και Σπουδών (ΙΕΕΣ) του ΣΕΒΕ».