Skip to main content

Γεύμα αγάπης ετοιμάζει η ακαδημία του μπασκετικού Άρη

Οι νεαροί παίκτες του Aris School of Basketball αποφάσισαν να οργανώσουν στις 30/12 και ώρα 12:00 ένα ξεχωριστό τραπέζι για όσους το έχουν ανάγκη

Ένα ξεχωριστό γεύμα αγάπης για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη κατά τη διάρκεια των εορταστικών αυτών ημερών θα διοργανώσουν την ερχόμενη Παρασκευή και ώρα 12:00 οι παίκτες των ακαδημιών του Άρη έχοντας την υποστήριξη των προπονητών τους αλλά και της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

«Όταν τα παιδιά θέλουν να προσφέρουν, κανένας δεν μπορεί να τους το αρνηθεί.

Οι παίκτες του Aris School of Basketball, σε συνεργασία με το προπονητικό τιμ και την στήριξη της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., αποφάσισε να οργανώσει την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00 ένα ξεχωριστό τραπέζι.

Το γεύμα αγάπης και αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη θα λάβει χώρα στον περιβάλλοντα χώρο του Αλεξανδρείου Μελάθρου, απέναντι από την ARIS BC Boutique «The Legend Store».

Αν θέλετε και εσείς να συνεισφέρετε -στην εκδήλωση που έχουν αναλάβει εξ’ ολοκλήρου να φέρουν εις πέρας τα παιδιά των Ακαδημιών μας- προσφέροντας τρόφιμα, μπορείτε να έρθετε κοντά μας την Παρασκευή (30/12, 11:30) ή να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους προπονητές στα εξής τηλέφωνα: 6947905101 (Μιχάλης Τσάικος), 6936943255 (Έφη Βαρελά).

Γιατί στόχος μας στον ΑΡΗ είναι να «χτίζουμε» -πάνω από όλα- πρωταθλητές στην ζωή!

#arisbc #SinexizoumeMazi»