Skip to main content

Γεροβασίλη: Οι εκλογές θα γίνουν όποτε είναι αναγκαίο

Εμείς δεν μετρήσαμε ποτέ το πολιτικό κόστος και αυτό αποδείχτηκε στην πορεία της διακυβέρνησης μας, δήλωσε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Οι εκλογές θα γίνουν όποτε είναι αναγκαίο, δήλωσε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star.

«Εμείς δεν μετρήσαμε ποτέ το πολιτικό κόστος και αυτό αποδείχτηκε στην πορεία της διακυβέρνησης μας. Όταν φτάσαμε στη συμφωνία τον Ιούνιο του 2015, απευθυνθήκαμε στον ελληνικό λαό και ρωτήσαμε εάν μας εμπιστεύεται για να εφαρμόσουμε αυτό το πρόγραμμα. Ξέρουμε όλοι και οι έλληνες πολίτες, ότι οι εκλογές αυτή τη στιγμή είναι καταστροφικές. Αυτή τη στιγμή έχουμε ανάγκη να υπάρξει σταθερότητα», πρόσθεσε η κυρία Γεροβασίλη.

Σε σχέση με τη διαπραγμάτευση, τόνισε ότι πρόθεση της κυβέρνησης δεν είναι η ρήξη, «αλλά λέμε όχι σε συμφωνία που θα συνεπάγεται αδιέξοδα».

«Θέλουμε να κλείσει η αξιολόγηση μέσα στον Απρίλιο ώστε να υπάρξει ασφάλεια στο οικονομικό περιβάλλον, το οποίο είναι και κοινωνικό εν τέλει. Είμαστε υποχρεωμένοι να δουλέψουμε σκληρά με αμοιβαίες υποχωρήσεις», υπογράμμισε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης.