Skip to main content

Γεωργιάδης: Τσίπρας και Καμμένος οι πιο πειθήνιοι στα χρόνια της κρίση

Ο Αδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι τα νέα μέτρα μας κάνουν όλους πιο φτωχούς και πως το συγκεκριμένο πακέτο δεν έχει κάτι το αναπτυξιακό.

Βολές κατά της κυβέρνησης μετά το κλείσιμο της συμφωνίας με τους θεσμούς για τη β' αξιολόγηση εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης. Χαρακτήρισε, δε, τους Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο ως τους πιο πειθήνιους πολιτικούς αρχηγούς στα χρόνια της κρίσης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, το πρωί της Τρίτης, ο Αδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι τα νέα μέτρα μας κάνουν όλους πιο φτωχούς και πως το συγκεκριμένο πακέτο δεν έχει κάτι το αναπτυξιακό.

«Η μείωση των συντάξεων σημαίνει ότι οι συνταξιούχοι θα χάσουν από μία έως δύο συντάξεις και η μείωση του αφορολόγητου προσθέτει άλλη μία χαμένη σύνταξη» σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Ο ίδιος χαρακτήρισε τη συμφωνία μνημόνιο με καταναγκαστικά μέτρα, που λαμβάνουμε χωρίς να παίρνουμε ούτε μισό ευρώ, παρά μόνο μία υποσχετική για το χρέος.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη καμία κοινοβουλευτική ομάδα δε θα μπορούσε να ψηφίσει αυτά τα μέτρα, ωστόσο πρόσθεσε ότι τα μέτρα θα περάσουν γιατί θα τα ψηφίσει η κοινοβουλευτική πλειοψηφία.

Υπογράμμισε, δε, ότι οι ξένοι ήξεραν ότι ο κ Τσίπρας για να κρατήσει την καρέκλα, είναι αποφασισμένος να ψηφίσει τα πάντα.