Skip to main content

Γεωργιάδης: Τρέμουν τον Βαρουφάκη για όσα δεν έχει ακόμα γράψει

Ο Τσίπρας τον Γιάνη με ένα ν Βαρουφάκη τον τρέμει, όχι γι' αυτά που έχει γράψει, αλλά για όσα ξέρει και δεν έχει γράψει, υποστήριξε ο αντιπρόεδρος ΝΔ.

Αυτή δεν είναι κυβέρνηση, είναι συμμορία, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις Βαρουφάκη για όσα συνέβησαν κατά το πρώτο εξάμηνο του 2015.

«Ο Χουλιαράκης "προδότης", ο Σταθάκης "άθλιος", ο Παππάς να λέει να δείρουμε τον Στουρνάρα και ο Τσίπρας να λέει θα τον διώξουμε με μπουνιές και κλωτσιές. Αυτή δεν είναι κυβέρνηση, είναι συμμορία», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

Αναφερόμενος στα λεγόμενα του κ. Βαρουφάκη περί πρότασης του Νίκου Παππά προς τον Αλέξη Τσίπρα να αντιμετωπιστεί «με πιο δραστικά μέσα» η παρουσία του Γιάννη Στουρνάρα στην διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδος, ο αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, απευθυνόμενος προς τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, τού ζήτησε να διευκρινίσει ποια ακριβώς θα ήταν αυτά τα μέσα.

«Τρέμουν τα ηχητικά που έχει στη διάθεσή του ο Γιάννης Βαρουφάκης, γι' αυτό και δεν απαντούν σε τίποτε από όσα λέει», υποστήριξε επίσης ο κ. Γεωργιάδης και κατέληξε:

«Ο Τσίπρας τον Γιάνη με ένα ν Βαρουφάκη τον τρέμει, όχι γι' αυτά που έχει γράψει, αλλά για όσα ξέρει και δεν έχει γράψει».