Skip to main content

Γεωργιάδης: Το σκάνδαλο Κοσκωτά ωχριά μπροστά σε αυτό της Αττικής

Το σκάνδαλο Κοσκωτά κόστισε 10 δισ. δραχμές, τα δάνεια Καλογρίτσα 30 δισ. δραχμές, ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Το σκάνδαλο Κοσκωτά ωχριά μπροστά σε αυτό της Τράπεζας Αττικής. Τα δάνεια του Καλογρίτσα είναι τριπλάσια από αυτά που έφαγε ο Κοσκωτας είπε στον ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Το σκάνδαλο Κοσκωτά κόστισε 10 δισεκ. δραχμές, τα δάνεια Καλογρίτσα 30 δισεκ. δραχμές… Μιλάμε για έναν κύριο ο οποίος πήρε δάνεια ύψους 100 εκατ. ευρώ με τα πιο χαμηλά επιτόκια που έχει φανταστεί ποτέ Έλληνας, με 2,75%, κι όχι μόνο αυτό, ζητά και καινούργιο δάνειο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρο της ΝΔ.

Ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι ο κ. Καλογρίτσας δεν θα είχε αναγκαστεί να παρουσιάσει τα βοσκοτόπια στη διαδικασία αδειοδότησης των καναλιών χωρίς την παρέμβαση της ΤτΕ, και για το λόγο αυτό στοχοποιήθηκε και ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Γιάννης Στουρνάρας.

«Είναι δυνατόν να βγαίνει και να μιλάει στη Βουλή για διαπλοκή ο Τσίπρας; σπάσανε σε κομμάτια την Πατρών – Πύργου για να έχει δυνατότητα συμμετοχής στα έργα ο κ. Καλογρίτσας, αλλά δεν έχει χρήματα για να κάνει τα έργα και ζητεί πάλι δάνειο!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.