Skip to main content

Γεωργιάδης: Θα εκλεγώ πρόεδρος της ΝΔ την άλλη Κυριακή

Πιστεύω ότι αυτή την Κυριακή δεν θα έχουμε πρόεδρο, πάμε στο δεύτερο γύρο και θα εκλεγώ πρόεδρος την άλλη Κυριακή, τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ

Βέβαιος ότι θα εκλεγεί πρόεδρος στη Νέα Δημοκρατία την άλλη Κυριακή εμφανίστηκε ο υποψήφιος Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος υπογράμμισε ότι μετά τη μαζικότητα που είχε η προεκλογική του ομιλία στο «Βελλίδειο» συνεδριακό κέντρο της Θεσσαλονίκης διαπίστωσε και είναι βέβαιος ότι θα είναι ο νέος ηγέτης του κόμματος.

«Πιστεύω ότι αυτή την Κυριακή δεν θα έχουμε πρόεδρο, πάμε στο δεύτερο γύρο και θα εκλεγώ πρόεδρος την άλλη Κυριακή», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης και κάλεσε τους ψηφοφόρους που ζητούν να αλλάξει η ΝΔ να τον ψηφίσουν.

«Αν σας αρέσει η ΝΔ που βλέπετε προφανώς δεν θέλετε να ψηφίσετε εμένα. Αν σας αρέσει η ΝΔ όπως τη βλέπετε ψηφίστε τον κ. Μεϊμαράκη», είπε στρέφοντας τα πυρά του εναντίον του νυν προέδρου, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρακτορείο FM.

Ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι η ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, με τη μαζικότητα που είχε και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι μεταδόθηκε από τηλεοπτικούς σταθμούς σε ολόκληρη τη χώρα, άλλαξε τα δεδομένα, ενώ παρομοίασε την αλλαγή με την τροπή που έπαιρναν – όπως ανέφερε – οι μάχες στην αρχαία Ελλάδα.

«Στην αρχαία Ελλάδα όταν έκαναν τις μάχες στο σημείο που γινόταν η αλλαγή της μάχης, δηλαδή φαινόταν ότι θα κερδίσει κάποιος και τελικά κέρδιζε κάποιος άλλος αυτό το σημείο λεγόταν το σημείο της τροπής, δηλαδή της αλλαγής», σχολίασε.

Παράλληλα εξέφρασε την άποψη ότι πήρε μεγάλο ρίσκο επιλέγοντας το Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο για την προεκλογική του ομιλία σε αντίθεση με τους συνυποψηφίους του, Ευ. Μεϊμαράκη και Κυρ. Μητσοτάκη οι οποίοι – όπως είπε – επέλεξαν, ο πρώτος έναν κινηματογράφο και ο άλλος μια αίθουσα ξενοδοχείου για τις ομιλίες τους στη Θεσσαλονίκη.

Καταλήγοντας, εμφανίστηκε βέβαιος ότι η ενότητα της παράταξης θα είναι διασφαλισμένη και μετά τις εκλογές, αναρωτήθηκε για πιο λόγο τίθεται αυτό το ερώτημα και υπογράμμισε ότι οι πολίτες δεν ενδιαφέρονται για τις εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ επειδή – όπως είπε χαρακτηριστικά - «εμείς κάναμε μια διαδικασία που δεν είχε ενδιαφέρον».