Skip to main content

Γεωργιάδης σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: Είστε ανθρωπάκια

Αποδείξατε ότι αγαπάτε τόσο πολύ τη καρέκλα, που θα τα ψηφίσετε όλα για να την κρατήσετε, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ανθρωπάκια» χαρακτήρισε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας ότι «προκειμένου να παραμείνουν στην καρέκλα της εξουσίας θα ψηφίσουν όλα τα φριχτά μέτρα του νομοσχεδίου».

«Μας λέγατε ότι εμείς είμαστε "ναι σε όλα" και τώρα θα πείτε εσείς "ναι σε όλα"», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης, ενώ χαρακτήρισε παραμύθι ότι το άρθρο 15 βγάζει τη χώρα από την επιτροπεία, λέγοντας πως «αντίθετα βάζει μόνιμα τη χώρα στην επιτροπεία».

«Θα πρέπει να πάρουμε την υπογραφή του ΔΝΤ για να εφαρμοστεί κοινωνική πολιτική. Είναι το πιο εξευτελιστικό άρθρο και το ψηφίζετε, γιατί είστε ανθρωπάκια. Είστε κανονικά ανθρωπάκια που πριν ήταν κατά του μνημονίου και των ιδιωτικοποιήσεων και τώρα έρχεστε και φέρνετε άρθρα που τα ξεπουλάτε όλα. Αποδείξατε ότι αγαπάτε τόσο πολύ τη καρέκλα, που θα τα ψηφίσετε όλα για να την κρατήσετε», σημείωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε: «Όχι μόνο φέρνετε ένα τέταρτο μνημόνιο, αλλά το ψηφίζετε ξεχνώντας το αντιμνημονιακό σας παρελθόν. Πανηγυρίζετε γιατί κόβετε συντάξεις. Με τόσα φριχτά μέτρα που φέρνετε είναι ντροπή σας Φαρισαίοι και υποκριτές».