Skip to main content

Γεωργιάδης: Οδεύουμε με τεράστια ταχύτητα στην εφαρμογή του «κόφτη»

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εκτίμησε ότι «είμαστε ήδη για "κόφτη"», επισημαίνοντας πως «ήδη έχουμε υστέρηση εσόδων 700 εκατ. ευρώ»

«Πηγαίνουμε με τεράστια ταχύτητα στην εφαρμογή του "κόφτη"», υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha.

Αναφερόμενος σε ζητήματα της ελληνικής οικονομίας, ο κ. Γεωργιάδης εκτίμησε ότι «είμαστε ήδη για "κόφτη"», επισημαίνοντας πως «ήδη έχουμε υστέρηση εσόδων 700 εκατ. ευρώ». 

Σχολιάζοντας τη γνωστή αποστροφή του κ. Αλέξη Τσίπρα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως «αυταπάτες δεν δικαιούται να έχει ένας πρωθυπουργός».

Όπως είπε, «τα μέτρα που ψηφίζει ο Τσίπρας είναι τα λάθος μέτρα και εμείς θα πρέπει να τα αλλάξουμε», ενώ τόνισε πως «στη ΝΔ έχουμε ένα στόχο, να ρίξουμε τον Τσίπρα».

Υποστήριξε, δε, ότι «θα πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές», ενώ σημείωσε πως «όσο αργότερα έρθει στην εξουσία η επόμενη κυβέρνηση τόσο πιο δύσκολες αποφάσεις θα πρέπει να πάρει».

Ο κ. Γεωργιάδης κατηγόρησε ακόμη τον πρωθυπουργό ότι «ελέγχει τους συνδικαλιστές επειδή τους έχει διορίσει στο Δημόσιο και τρώνε».