Skip to main content

Γεωργιάδης: Διαρκής προσπάθεια αποπροσανατολισμού από το Μαξίμου

Το άνοιγμα της συζήτησης για τις αλλαγές στην Παιδεία, προκαλεί εύλογα ερωτήματα, είπε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Διαρκή προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από το Μέγαρο Μαξίμου «προκειμένου να αποσιωπηθεί η κυβερνητική αποτυχία στην οικονομία» καταγγέλλει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.

«Το άνοιγμα της συζήτησης για τις αλλαγές στην Παιδεία, την ώρα που οι πολίτες βιώνουν εξαιρετικά δύσκολες στιγμές, με κατασχέσεις και φουσκωμένα εκκαθαριστικά, προκαλεί εύλογα ερωτήματα» σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στην «Κυριακάτικη Ελευθερία του Τύπου», χαρακτηρίζοντας ωστόσο «μεγάλο σκάνδαλο» τις αποφάσεις του υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου.

«Η κλήρωση για τη σημαία είναι το "προοδευτικό" που έχει να επιδείξει η "πρώτη φορά Αριστερά";» διερωτήθηκε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. και τόνισε ότι πλέον, με όλα αυτά, τα παιδιά του Δημοτικού «αυτό που διδάσκονται είναι ότι δεν χρειάζεται να είσαι ο καλύτερος, αλλά ο πιο τυχερός».

Ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι αναμένει «το άνοιγμα των τηλεφωνικών αρχείων των εμπλεκομένων προσώπων ώστε να αποδειχθεί εάν ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, εκτός του κ. Γιαννουσάκη, μιλούσε ταυτόχρονα και με τον κ. Χριστοφορίδη και την κ. Τζίβα».

Στάθηκε επίσης στην ανάγκη διενέργειας εκλογών «προκειμένου η ελληνική κοινωνία να αναπνεύσει».