Skip to main content

Γεωργιάδης: Αδιανόητο ο Τσίπρας να μην ήξερε για τα tweets

«Είναι τελείως αδιανόητο να υποκρίνεται ο κ. Τσίπρας ότι δεν τα ήξερε», σχολίασε ο βουλευτής της ΝΔ τα tweet του πρώην υφυπουργού Δ. Καμμένου.

Τα περίφημα ρατσιστικά tweets του πρώην υφυπουργού Υποδομών Δημήτρη Καμμένου σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Χαρακτήρισε αδιανόητο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας να μη γνώριζε για τις ρατσιστικές αντισημιτικές αναρτήσεις στους λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα. «Είναι τελείως αδιανόητο να υποκρίνεται ο κ. Τσίπρας ότι δεν τα ήξερε», σχολίασε ο βουλευτής της ΝΔ χαρακτηριστικά, στο Mega.

Όπως εξήγησε ο κ. Γεωργιάδης, «το καλοκαίρι ο κ. Δημήτρης Καμμένος είχε κάνει αυτήν την ανάρτηση με το Άουσβιτς και το Μένουμε Ευρώπη, αυτό είχε προκαλέσει τότε την πολύ οξεία αντίδραση του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου, είχε σταλεί φάκελος με τα tweets του κ. Καμμένου και σε όλους τους βουλευτές και τους 300, άρα προφανώς και στον κ. Αλέξη Τσίπρα. Τότε είχε γίνει και ένα πολύ μεγάλο επεισόδιο στη Βουλή με την κ. Χρυσοβελώνη».

«Το πώς ενώ το ήξερε τον έκανε υπουργό και πώς νόμιζε ότι αυτό δεν θα προκαλέσει αντίδραση...ήταν αναπόφευκτο», πρόσθεσε. Σε ό,τι αφορά τους ισχυρισμούς του κ. Δημήτρη Καμμένου ότι τα επίμαχα σχόλια δεν έχουν αναρτηθεί από τον ίδιο και πως οι λογαριασμοί του στα κοινωνικά δίκτυα έχουν παραβιαστεί, ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε: «Tα tweets είναι προφανώς δικά του. Δεν συζητείται αυτό. Και στα tweets αυτά, στα περισσότερα, έχει απαντήσει ο ίδιος από κάτω. Δεν είναι μια ανάρτηση, έχει διάλογο από κάτω. Άρα είναι αστεία η δικαιολογία περί Σφακιανάκη».