Skip to main content

Γεωργαντάς: Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η αρρώστια στο ποδόσφαιρο

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε ότι διαδραματίστηκε «μία εικόνα που σόκαρε, καθώς είναι μία εικόνα που βλέπουν μικρά παιδιά»

Η χθεσινή πολύ δυσάρεστη κατάσταση πρέπει να αποτελέσει μια αφορμή για να τελειώνουμε συνολικά, να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο γύρω από το ποδόσφαιρο που θέλουμε, γιατί δεν μπορεί να συνεχίσει αυτή η αρρωστημένη κατάσταση, από όπου και αν προέρχεται, δήλωσε ο τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM», σχολιάζοντας τα γεγονότα που συνέβησαν χθες στην Τούμπα.

«Συμπεριφορές, οι οποίες είναι έξω από το πλαίσιο του νόμου, των κανονισμών και το ηθικό σκέλος της όλης παρουσίας ανθρώπων, που ασχολούνται με το άθλημα από οποιαδήποτε θέση, είναι καταδικαστέες, πρέπει να είναι καταδικαστέα κάθε πράξη εκτός αυτών των ορίων», είπε ο κ. Γεωργαντάς, κάνοντας λόγο για «μία εικόνα που σόκαρε, καθώς είναι μία εικόνα που βλέπουν μικρά παιδιά», την εικόνα του Ιβάν Σαββίδη να οπλοφορεί.

«Ο καθένας πρέπει να μπορεί να αυτοσυγκρατείται, να αυτοπειθαρχείται, να περνάει ένα παράδειγμα. Είναι δυσάρεστο ό,τι συνέβη και πρέπει όλο το πολιτικό προσωπικό να στηρίξει την όποια προσπάθεια γίνει για μια ουσιαστική εξυγίανση», τόνισε.

Ερωτηθείς εάν μπορεί να επιτευχθεί πολιτική συναίνεση στην κατεύθυνση αυτή σημείωσε: «Ο επιδιωκόμενος στόχος είναι συγκεκριμένος. Κι άλλες χώρες αντιμετώπισαν ζητήματα παρόμοια και με ένα συγκεκριμένο πλαίσιο ρύθμισαν αυτά τα πράγματα. Πρέπει να ακολουθήσουμε αυτό το παράδειγμα, είναι μονόδρομος για εμάς πια, γιατί αλλιώς θα έχουμε σίγουρα πολλές και χειρότερες άλλες εικόνες στο μέλλον».