Skip to main content

Γεννηματά: Τα δύο debates θα τα αποφασίσει η Επιτροπή Αλιβιζάτου

Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης προανήγγειλε ουσιαστικά τη μη παρουσία της στο συγκεκριμένο debate την προσεχή Πέμπτη.

Ο διάλογος μεταξύ όλων των υποψήφιων θα γίνει στα δύο debates που έχει αποφασίσει η Επιτροπή Αλιβιζάτου με την σύμφωνη γνώμη όλων, τόνισε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, κατά την περιοδεία της στο Λασίθι, με αφορμή τηλεμαχία που διοργανώνει το κανάλι Action 24.

«Αυτή είναι εξάλλου σε γενικές γραμμές και η διεθνής πρακτική. Και αυτή θα ακολουθήσω περιφρουρώντας παράλληλα και τη σοβαρότητα της διαδικασίας από κινδύνους εσωστρέφειας», ανέφερε, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, προαναγγέλοντας ουσιαστικά τη μη παρουσία της στο συγκεκριμένο debate.

Σημειώνεται ότι στο πρώτο τηλεοπτικό debate που θα διεξαχθεί την προσεχή Πέμπτη έχουν προσκληθεί από το κανάλι Action 24 επτά εκ των συνολικά δέκα υποψηφίων και συγκεκριμένα η Φώφη Γεννηματά και οι κ.κ. Θεοδωράκης, Καμίνης, Ανδρουλάκης, Μανιάτης, Κωνσταντινόπουλος και Ραγκούσης. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν προσκλήθηκαν οι κ.κ. Γάτσιος, Πόντας και Τζιώτης.