Skip to main content

Γεννηματά: Όποια πιθανή συνύπαρξη έχει νόημα με τη ματιά στο αύριο

Στην πολιτική, το δύσκολο δεν είναι να συγκρούεσαι, αλλά να συνυπάρχεις, να ενώνεις και να πολλαπλασιάζεις, ανέφερε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Τιμώ τα πρόσωπα του ΠΑΣΟΚ και την ιστορία τους. Έχουμε μνήμη και κρίση και αναγνωρίζουμε την προσφορά, αλλά και τα λάθη όλων», δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα newsbeast, η κα Γεννηματά τόνισε ακόμη πως «Διαφωνίες δεν θα πάψουν να υπάρχουν. Όμως έχουμε την ευθύνη και την υποχρέωση να κοιτάξουμε μπροστά. Όποια συνύπαρξη έχει νόημα με τη ματιά στο αύριο».

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας την επανάκαμψη του Γιώργου Παπανδρέου, ανέφερε ότι «στην πολιτική, όπως και στη ζωή, το δύσκολο δεν είναι να συγκρούεσαι, να χωρίζεις και να αφαιρείς, αλλά να συνυπάρχεις, να ενώνεις και να πολλαπλασιάζεις».

Σχετικά με την πρότασή της για εθνική συνεννόηση, τόνισε ότι «η χώρα περνάει έκτακτες συνθήκες, και με δεδομένες αυτές τις συνθήκες και με αυτούς τους περιορισμούς, είναι εθνική ανάγκη να υπάρξει συνεννόηση για να σταθεί και πάλι αυτός ο τόπος στα πόδια του και να κάνει με ενότητα, ομοψυχία και σχέδιο τα απαιτούμενα βήματα για ασφαλή έξοδο από την κρίση».

Η Φώφη Γεννηματά ανέφερε ότι «την εθνική γραμμή θα υλοποιήσει μια ισχυρή κυβέρνηση με ευρεία πολιτική, κοινοβουλευτική και κοινωνική στήριξη όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων».

«Όλα τα υπόλοιπα είναι επικοινωνιακά κόλπα των κομματικών επιτελείων του συγκυριακού τεχνητού διπόλου ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ και δεν αφορούν τη χώρα και τις ανάγκες της σε αυτή τη κρίσιμη φάση», κατέληξε.