Skip to main content

Γεννηματά: Ο Αλέξης Τσίπρας είναι το τέλος του παλιού

Ζητάμε ψήφο μιας νέας αρχής για την παράταξή μας και για τη χώρα, είπε η Φ. Γεννηματά, κατηγορώντας παράλληλα τον Α. Τσίπρα ότι κατέστρεψε τη χώρα.

Ζητάμε ψήφο μιας νέας αρχής για την παράταξή μας και για τη χώρα, επισημαίνει η Φώφη Γεννηματά στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Βήμα της Κυριακής.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι η ενισχυμένη εκλογικά, πολιτικά και κοινοβουλευτικά επιρροή του κόμματος θα είναι αποφασιστικός παράγοντας πολιτικής σταθερότητας και κυβερνητικής αποτελεσματικότητας.

Κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ότι με τους ερασιτεχνικούς χειρισμούς του και τα «τυχοδιωκτικά» παίγνια κατέστρεψε τη χώρα και εκτιμά ότι η πόλωση ανάμεσα ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και στη ΝΔ είναι τεχνητή και πολιτικάντικη.

Η κ. Γεννηματά καλεί όσους ανήκουν στην πολιτική και κοινωνική βάση του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Παράταξης να επιστρέψουν στο σπίτι τους, ενώ για το ναυάγιο των συζητήσεων με τον Γιώργο Παπανδέου περιορίζεται σε ένα υπαινικτό σχόλιο: «Δούλεψα από την πρώτη στιγμή για την ενότητα της παράταξης, τώρα δίνουμε τη μάχη με όσους στηρίζουν αυτή την προοπτική».