Skip to main content

Γεννηματά: Μας έχετε βάλει τη θηλιά στον λαιμό - Μόνη λύση οι εκλογές

Χρειάζεται πολιτική αλλαγή και μια άλλη κυβέρνηση που θα μπορέσει να την προωθήσει και να την κάνει πράξη, ανέφερε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Eπίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, κατά τη διάρκεια της σχετικής προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης για την οικονομία στη Βουλή, τονίζοντας ότι «με τη συμφωνία αυτή και με αυτήν την κυβέρνηση δεν βγαίνουμε στο ξέφωτο».

«Όλοι έχουν καταλάβει ότι μας έχετε βάλει τη θηλιά στον λαιμό. Με τη συμφωνία αυτή και με αυτήν την κυβέρνηση δεν βγαίνουμε στο ξέφωτο. Όχι απλώς δεν φορέσατε γραβάτα, αλλά οι άλλοι σας φόρεσαν το φέσι», τόνισε.

Παράλληλα κατηγόρησε την κυβέρνηση για ωμή χρήση της δικαιοσύνης, υποστηρίζοντας ότι το κράτος δικαίου δέχεται πλήγματα από τις πρακτικές της.

«Ο υπουργός Άμυνας συνομιλεί με ισοβίτη και η κυβέρνηση τον καλύπτει πλήρως», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την κ. Γεννηματά, χρειάζεται πολιτική αλλαγή και μια άλλη κυβέρνηση που θα μπορέσει να την προωθήσει και να την κάνει πράξη.

«Εδώ που έχουμε φτάσει, η λύση περνάει μόνο μέσα από εκλογές, όσο γρηγορότερα τόσο το καλύτερο», επισήμανε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, υπογραμμίζοντας ότι η χώρα χρειάζεται επιτέλους την εθνική συνεννοήση, κυβέρνηση ευρείας λαϊκής στήριξης και κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ ότι ρίχνουν νερό στον μύλο της πόλωσης και του διχασμού, εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα να καταλάβουν έγκαιρα το λάθος τους και τονίζοντας πως «θα επιμείνουμε και θα επιβάλλουμε τη συνεννόηση με εντολή του ελληνικού λαού».