Skip to main content

Γεννηματά: Η πολιτεία να είναι παρούσα για τις δομές ανθρωπιάς

Δέσμευσή μας είναι ότι η πολιτεία να είναι παρούσα για τις δομές ανθρωπιάς, ανέφερε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.

Tον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία «Το Εργαστήρι» επισκέφθηκε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά.

«Επισκεφθήκαμε σήμερα το Εργαστήρι, μια δομή ανθρωπιάς, αλληλεγγύης, δημιουργίας και προσφοράς. Στο πρόσωπο των ανθρώπων του διοικητικού συμβουλίου και των εργαζομένων συγχαίρουμε όλους τους συμπολίτες μας  στην Ελλάδα που δίνουν τον αγώνα για να κρατηθούν αυτές οι δομές ζωντανές», δήλωσε η κ. Γεννηματά μετά την επίσκεψη.

Όπως σημείωσε, οι δομές αυτές αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα νομοθετικά, φορολογικά και γραφειοκρατικά. «Εμείς ενημερωθήκαμε για αυτά και δεσμευόμαστε να βοηθήσουμε ώστε να δοθούν λύσεις. Γνωρίζουμε την μεγάλη αγωνία των γονιών για το τι θα συμβεί, όταν οι γονείς δεν θα είναι πια παρόντες γι’ αυτό η δέσμευση μας είναι ότι θα είναι η πολιτεία παρούσα για πάντα σε αυτές τις δομές και σε αυτά τα παιδιά», πρόσθεσε.