Skip to main content

Γεννηματά: Η κυβέρνηση τα έδωσε όλα χωρίς να πάρει τίποτα

Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης έκανε λόγο για επικίνδυνες αυταπάτες και ανικανότητα της σημερινής κυβέρνησης.

Η κυβέρνηση τα έδωσε όλα χωρίς να πάρει τίποτα εγκλωβίζοντας τη χώρα σε διαρκή λιτότητα, τόνισε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής της πρότασης νόμου της ΔΗΣΥ για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα.

Η κυρία Γεννηματά μίλησε για επικίνδυνες αυταπάτες και ανικανότητα της σημερινής κυβέρνησης.

«Τώρα που είναι με τη πλάτη στο τοίχο ψάχνει συνενόχους στην αποτυχία της με παραμύθια περί συνεννόησης και διαλόγου», και πρόσθεσε ότι «όσο πιο γρήγορα φύγει τόσο το καλύτερο για τη χώρα», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Επιβάλλεται η χάραξη μιας εθνικής στρατηγικής για να δοθεί μια ουσιαστική και ολοκληρωμένη λύση σε ό,τι αφορά το δημόσιο χρέος και τα πρωτογενή πλεονάσματα».

Παράλληλα, επεσήμανε την ανάγκη αλλαγής των πολιτικών συσχετισμών και τόνισε ότι μόνο μια αυριανή κυβέρνηση που θα εκφράζει τη μεγάλη πλειονότητα του ελληνικού λαού και θα έχει ευρεία κοινοβουλευτική στήριξη θα διαπραγματευτεί αξιόπιστα με τους εταίρους και θα φέρει αποτελέσματα.