Skip to main content

Γεννηματά: Ετοιμάζεστε για νέα συνθηκολόγηση στην αξιολόγηση

«Απόγνωση και αδιέξοδα στον πρωτογενή τομέα έχουν ονοματεπώνυμο: ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», υποστήριξε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ από το βήμα της Βουλής

Δριμύτατη επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, στην ομιλία της στη Βουλή στην προ ημερησίας συζήτηση για το αγροτικό.

«Ξεκινήσατε την ομιλία σαν να είστε στην Αντιπολίτευση, συνεχίσατε σαν να εφαρμόζετε το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και καταλήξατε σε μια ακόμα κοκορομαχία με τον κ. Μητσοτάκη» είπε.

Η κα. Γεννηματά είπε ότι η κυβέρνηση έχει ήδη συνθηκολογήσει για να κλείσει η αξιολόγηση, αποδεχόμενη τον κόφτη, την κατάργηση του αφορολόγητου, την αποδοχή των ομαδικών απολύσεων, ενδεχομένως και της κατάργησης της προσωπικής διαφοράς στις συντάξεις.

«Απόγνωση και αδιέξοδα στον πρωτογενή τομέα έχουν ονοματεπώνυμο: ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αναφερόμενη στο κλίμα που έχει εισπράξει από την περιοδεία της σε όλη τη χώρα.

«Θέλετε να φτιάξετε το ΣΥΡΙΖΑ news»

«Τώρα επιχειρείτε να φτιάξετε το ΣΥΡΙΖΑ news. Αφού δεν καταφέρατε να τον επιβάλετε στο ΕΣΡ τώρα προσπαθείτε να επιβάλετε τον κ. Μουλόπουλο στον ΔΟΛ», είπε, προσθέτοντας ότι «ένα υπερχρεωμένο μέσο γίνεται υποχείριο της κυβέρνησης», είπε, ακόμη, συνεχίζοντας την επίθεση στην κυβέρνηση.

Αναφερόμενη στα αγροτικά, η κ. Γεννηματά παρατήρησε ότι η κατάσταση στην ελληνική ύπαιθρο βρίσκεται σε αδιέξοδο και πως αγρότες και κτηνοτρόφοι δοκιμάζονται.

«Οι αγρότες συζητούν κινητοποιήσεις. Εμείς δεν περιμένουμε να πάμε να πηδήξουμε πανω στα τρακτέρ και να λαϊκίσουμε όπως κάνατε εσείς» είπε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης απευθυνόμενη στην κυβέρνηση. «Εμείς συζητάμε για να προλάβουμε τα αδιέξοδα και για τον αγροτικό κόσμο και για τους υπόλοιπους πολίτες», είπε, συμπληρώνοντας ότι «η απόγνωση στον πρωτογενή τομέα έχει ονοματεπώνυμο: ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ».