Skip to main content

Αίθριος ο καιρός σήμερα στη Θεσσαλονίκη - Μικρή άνοδος θερμοκρασίας

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και το απόγευμα πρόσκαιρα νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ - Πιθανές οι ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα Πέμπτη ο καιρός σε όλη τη χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις και στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και το απόγευμα πρόσκαιρα νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Τις πρωινές και βραδινές ώρες πιθανόν η ορατότητα να είναι περιορισμένη από τον σχηματισμό ομιχλών. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 ως 24 βαθμούς κελσίου.

Αίθριος θα είναι ο καιρός και στην Αθήνα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 ως 25 βαθμούς κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Μακεδονία και Θράκη θα είναι γενικά αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 ως 25 βαθμούς κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.