Skip to main content

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Στην πόλη, οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 και το πρωί 7 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Σήμερα, Κυριακή, στα ανατολικά αναμένονται παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα σποραδικές καταιγίδες με γρήγορη βελτίωση από τα βόρεια. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 και τις πρωινές ώρες στον Θερμαϊκό 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις πρώτες πρωινές ώρες και γρήγορη βελτίωση. Στην υπόλοιπη Μακεδονία ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στην κεντρική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 και στην κεντρική Μακεδονία τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.