Skip to main content

Γενικά αίθριος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη- Στους 4 βαθμούς η θερμοκρασία

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και το πρωί στον Θερμαϊκό έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 9 βαθμούς.

Σήμερα, Τετάρτη αναμένονται τοπικές βροχές στην ανατολική και νότια χώρα. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Εύβοιας και της βόρεια Κρήτης. Βελτίωση θα σημειωθεί από το μεσημέρι ενώ στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο νότιο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα ανατολικά. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους τις πρωινές και βραδινές ώρες στα Ηπειρωτικά.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και το πρωί στον Θερμαϊκό έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 9 βαθμούς.

Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες και βαθμιαία αίθριος καιρός. Στην υπόλοιπη Μακεδονία ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στην κεντρική Μακεδονία το πρωί έως 6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -01 έως 09 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες μέχρι το μεσημέρι στα ανατολικά και βόρεια, όπου είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ που σταδιακά μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 12 βαθμούς.